Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (3) | Вчера (7)
Кобрата: Разрешават разходки с кучета, а не можем да тичаме на открито
Автор: Стойчо Генов 10:59 / 13.04.2020Коментари (5)1124
© Varna24.bg
Най-добрият български боксьор Кубрат Пулев не е съгласен с някои от решенията на Кризисния щаб и правителството в борбата срещу коронавируса. Кобрата изрази мнение, че трябва да се разреши на професионалните спортисти да тренират при определени условия на открито.

"Както се разрешава на хората да извеждат кучетата си при определени условия, така трябва да се създаде и режим сред професионалните спортисти да могат индивидуално да тичат в парка, в планината, да правят упражнения навън. Да има изисквания, ако е нужно да се въведат и конкретни часове, но нашата физическа подготовка е много важна“, каза Кубрат Пулев в предаването в предаването "Боец.бг" по телевизия Bulgaria ON AIR.

Кобрата отговори по любопитен начин на въпроса срещу кои боксьори, освен Антъни Джошуа, иска да се изправи на ринга: "С всички ми е интересно да се срещна на ринга - и с Уайлдър, и с Тайсън Фюри, и с другите в ранглистата. Имам желание, би било интересно и мога да ги бия всичките", сподели Пулев.

Още по темата: общо новини по темата: 178
04.05.2021
05.01.2021
23.12.2020
15.12.2020
15.12.2020
14.12.2020
предишна страница [ 1/30 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Като има забрани,трябва да се спазват в крайна сметка,да не се разболяваме !
+2
 
 
Това за бягането и за карането на колело човек, учил физика в 7-8ми клас трябва да може да си го обясни, ама за тези, които не могат онзи ден европейски учени специално разясняваха. Разни неща като въздушна струя, завихряне на частици. И как това променя правилото за 2-та метра социална дистанция като ходиш.
-1
 
 
Не само на професионалните атлети, а и на любителите. Как ще затвориш в къщи човек който е свикнал да тича 10-15 км през ден. Някой от тези тюфлеци разбира ли какво се случва в мозъка не един такъв човек?
+2
 
 
Индивидуалните спортни тренировки трябва незабавно да се възобновят. Професионалните спортисти и активно спортуващите младежи трябва да започнат да тренират и да възобновят спортната си форма. Много труд ще отиде на вятъра ако продължава да не им се разрешава. Физическата подготовка на същите е много важна.
+2
 
 
Прав е. Все пак те това работят. Ние как ходим с декларация на работа. Атлетите да ги пускат да тренират където им е залата/стадиона и т.н.
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Вижте отново победата на Димитров над Алкарас в последния им двубой
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Футболна лига за ветерани 40+ стартира във Варна
Участници от 9 държави мерят сили в Международен турнир по фигурно пързаляне край Варна
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: