БФС: Вече е невъзможно сезонът да приключи с плейофи

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
12:58 / 24.04.2020
1141
Вече е невъзможно шампионатите в Първа и Втора лига у нас да се доиграят в пълния им вид. Това обяви днес на специална пресконференция първият вицепрезидент на БФС Емил Костадинов.

"Единият вариант е да се изиграят оставащите два кръга от редовния сезон в Първа лига, както и полуфиналите и финала за Купата на България, а също и баражите за влизане в елита. Вторият вариант е да се изиграят всички мачове от цялото първенство. Това може да стане на теория, но на практика е неосъществимо", каза Костадинов.

Той уточни и как БФС ще помогне на клубовете при довършването на първенството.

"Нашето предложение с президента Михаил Касабов е за отборите от Първа и Втора лига, както и за Купата на България, съдийските такси да бъдат намалени. Не е много, но и това е нещо. Предложението е таксите да бъдат намалени с около 23 процента. Ще предложим и на Професионалната лига да намали драстично членската вноска за отборите от първата и втората дивизия на нашето първенство. Това са първите две мерки и ние ще ги направим", каза още Костадинов.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).