Лечков поиска нулева година и обяви: Аз и Боби изядохме дървото!

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
13:09 / 12.05.2020
972
Йордан Лечков направи странно изказване, заявявайки, че футболното ни първенство не трябва да се доиграва, но и да се обяви нулева година.

"Няма смисъл мачовете да се доиграват. Няма смисъл и да се обявява кой е шампион, кои са втори, трети и кои изпадат. Освен това настоящият Изпълком на футболния съюз е нелегитимен. Как се взимат решения от хора, които преди си подадоха оставките. Аз и преди съм го казвал, ще го повторя пак - Изпълкомът не е истински. За да има такъв, трябва да се проведе конгрес. И то колкото се може по-скоро - септември, октомври или даже по-рано", избухна бившият национал пред Блиц.

"Учудвам се защо въпросът с конгреса не се дискутира в БФС в момента. Ето, ще ви кажа нещо, вероятно не знаете - в петък предстои поредното заседание на Изпълкома. В дневния ред няма такава точка за конгрес. Всичко е обърнато с краката нагоре. Аз оставка не съм подавал. Така се случи, че Боби Михайлов изяде дървото. Изядох го и аз", допълни Йордан Лечков.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).