Официално: ПФК Левски вече има нов собственик

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
11:08 / 02.06.2020
1070
ПФК Левски официално има вече нов собственик. Клубният сайт потвърди новината, пускайки изявление по темата. Сагата с прехвърлянето на акциите от бившия вече собственик Георги Попов приключи окончателно тази сутрин.

Ето какво се казва в официалното изявление на Наско Сираков:

Скъпи левскари,

От тази сутрин, 2 юни – Деня на Христо Ботев и на загиналите за свободата и независимостта на България, съм собственик на 86,6% от акциите на "ПФК Левски“ АД. Искам да изкажа своята благодарност на г-н Георги Попов и г-н Васил Божков за направеното в любимия ни клуб досега и за това, че изпълниха поетия ангажимент да не пречат на клуба. Тъй като се нуждая от време за да се запозная детайлно със ситуацията в "Левски“, моля всички да проявят търпение до следващата сряда, 10 юни когато ще се състои първата ми пресконференция. В момента фокусът трябва да бъде върху предстоящите два много важни мача – с "Лудогорец“ в Първа лига и с "Локомотив“ (Пловдив) в полуфиналите за Купата на България.

Дела трябват! Само "Левски“!“

Ваш, Наско Сираков


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 3


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).