Битов инцидент извади защитник на Черно море от групата за мача срещу Берое

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
11:20 / 05.06.2020
1116
Черно море продължава подготовката си за предстоящия мач от 25-ия кръг на efbet Лига. На рестарта на първенството “моряците" гостуват на Берое в Стара Загора в неделя, 7 юни, от 20:30 часа.

Поредното занимание на варненци се проведе на стадион “Тича". На облекчен режим се готви Виктор Попов, който претърпя битов инцидент и е с пукната костица на крака. Крайният бранител ще пропусне срещата със “заралии", но по всяка вероятност ще се завърне за домакинството на Витоша Бистрица.

С контузия е и Дани Кики, който е с по-тежка травма в глезена и ще е аут от терена за по-дълго. Мачът пропуска и Исмаил Иса, който изтърпява наказание. Иса получи червен картон срещу Левски от 22-рия кръг на efbet Лига и бе наказан за три мача, като вече пропусна двубоите на варненци с Ботев Пловдив и Царско.

Днес Черно море ще проведе последната си тренировка във Варна, след която треньорът Илиан Илиев ще определи групата за срещата в Стара Загора.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 4
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).