Неприятна вест за Кобрата, ще чака поне още 5 месеца за боя с Джошуа

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
16:44 / 23.06.2020
1022
Най-добрият български боксьор в момента - Кубрат Пулев, получи днес неприятна новина. Оказа се, че Кобрата ще чака поне още 5 месеца до мечтания мач с Антъни Джошуа. Това заяви агентът на британеца Еди Хърн в интервю за "Сън". Двамата трябваше да излязат на ринга на 20 юни в Лондон, но срещата беше отложена заради пандемията от коронавирус.

"Мисля, че мачът срещу Пулев ще се случи през ноември", двубоят по всяка вероятност ще бъде с публика във Великобритания, заяви Хърн.

"Ей Джей има незначителен проблем в коляното, което беше превързано, но скоро ще бъде добре и няма да има проблеми с датата. Затова очаквам срещата да бъде около ноември. Не е приятно да се придвижва с патерици, но контузията няма да повлияе на кариерата му през 2020 година и въобще. След 3-4 седмици, когато сме сигурни, че всичко е наред, той ще поднови тренировки. Той усещаше някакво придръпване в коляното. Направихме скенер. Няма нужда от операция, което е добра новина. Просто той трябва да бъде внимателен, да избягва тичането и тежките натоварвания през следващите няколко седмици", допълни още импресариото.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).