Христо Стоичков: Много ме боли заради Марадона

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
09:47 / 17.07.2020
1864
Мегазвездата на българския футбол Христо Стоичков разказа откровено за голямата си болка заради влошените отношения с друга футболна икона - Диего Марадона.

“Боли ме, че разруших приятелството си с Марадона. Опитах се да го запазя, но не успях. Пазя хубавите моменти, лошите са затворена страница", призна Камата в интервю за аржентинската медия Ovacion 90. Той каза интересни неща за познанството си с Меси, а освен това си припомни лудото америанско лято от световното първенство през 1994 година.

"Запознах се с Меси, когато той беше на 12 години. Винаги е бил такъв - мил и скромен. Никога няма да се промени. Постигнал е всичко във футбола. Меси запазва радостта си по време на игра и продължава да изненадва с това, което прави на терена", добави Христо Стоичков.

"Имахме страхотен отбор и нямаше за какво да завиждаме на другите отбори. Може би ни липсваше малко дързост. Отидохме за една победа, а стигнахме до полуфинал. Накрая не ни стигна бензин", допълни още легендата на родния футбол.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).