Рекордьорът Жеков: Камбуров може да играе до 100 години и пак няма да ме стигне

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
11:28 / 20.07.2020
1215
Голмайстор №1 в родния шампионат за всички времена - Петър Жеков, коментира по доста любопитен начин качествата на Мартин Камбуров и дали легендата на Локомотив Пловдив ще успее да счупи рекорда му.

"Мартин Камбуров е високо и снажно момче, добър нападател. Вече наближава 40 години и все още е на ниво. Но играе с 10 години повече от мен. Освен това сега имат по 4 мача на сезон срещу другите отбори, докато ние бяхме с по 2. Ако вземем коефициентите, ще има да играе до 100 години и пак няма да ме стигне. Пожелавам му бързо възстановяване от короната. И баща ще става - нека са живи и здрави", заяви носителят на "Златната обувка" за 1969 година пред "България днес".

"Предполагам, че ще ме стигне. Но ще питам Гриша Ганчев, ако може да ме картотекира за другото първенство. Ще потренирам един месец и съм готов. Нали вече треньорите имат право на по пет смени. Ще влизам за по половин час, когато поведем с два-три гола. Да ми я докарат отпред няколко пъти и ще вкарам два гола, няма проблем", каза още Петър Жеков.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).