Наш елитен клуб продължава да чупи антирекорди, освободи 18-и играч

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
15:30 / 27.07.2020
1246
Чистката в Арда (Кж) явно няма спиране, след като от клуба признаха днес за поредната раздяла. След две години и половина престой в клуба от Кърджали, днес напусна и Красимир Илиев. Той е 18-ият напуснал футболист, след като ръководството назначи Николай Киров за треньор, заемайки мястото на напусналия по собствено желание Стамен Белчев.

Илиев бе част от отбора, написал футболната история за град Кърджали, влизайки в елита на българския футбол. Ръководството на клуба благодари на Краси за престоя му в Арда и му пожелава успех в неговата кариера, се казва в официалното съобщение на клуба.

До този момент с Арда се разделиха следните играчи: Румян Ховсепян, Конър Рандал, Илиас Хасани, Илиша Сам, Даррен Сидоел, Лукас Мартинс, Зоран Гаич, Дарко Глишич, Атанас Кръстев, Ерай Карадайъ, Ахмед Осман, Петър Христов, Беркай Халил, Николай Димитров, както и вратарите Николай Банков, Йован Лучич и Иван Дерменджиев.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).