Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Магапаса ще изпита най-голямото щастие, замесена е много млада хубавица
Автор: Екип Varna24.bg 17:33 / 27.07.2020Коментари (0)4089
©
Бебе от младо гадже чака чалга легендата Магапаса. 45-годишният певец, който изгря в края на миналия век с дуета си с Мая, е от няколко години с хубавицата Денислава и сега се решават на следваща сериозна стъпка в живота си. Двамата живеят в САЩ, където са обградени от десетки българи и се събират заедно с тях.

"Тройно по-щастливи сме", заяви Магапаса, след като показа снимка с половинката си, която вече е с наедряло коремче. Полът на бебето ще се пази в тайна до последно, както и името на наследника на Добрин Петров, както е истинското име на чалга певеца.

Мая и Магапаса се разделиха отдавна, макар че никой публично не го признаваше. Певицата първа замина за САЩ, за нея се появи слух, че работи като танцьорка на пилон. Факт е, че в страната на неограничените възможности Мая често хваща микрофона и има участия. Впоследствие отделно от нея за САЩ заминава и Добрин. За него се говори, че работи като тираджия, за да си изкарва прехраната, но и той продължава с музикалната кариера, като е редовен гост на балкански партита.

Още през 2014 г. той се засели със семейството си в Чикаго. Животът в Америка среща Добрин с далеч по-младата Денислава, която веднага хваща окото с хубостта си. Негови приятели дори се шегуват с изпълнителя, че Денислава прилича на негова дъщеря и дори някои се объркват на моменти. Двамата не се трогват и се радват на любовта си. Щедро се хвалят къде ходят и какво правят, а фолкаджията изглежда много щастлив в нейната компания.

Мая и Магапаса се запознават през далечната вече 1997 година. Първоначално са творчески партньори, а впоследствие стават и любовници. Двамата живеят заедно осем години и през тези години правят десетки хитове. Имат и пораснала дъщеря, която е пълнолетна и по американските закони - 21 години. Към днешна дата чалга легендите поддържат добри отношения помежду си заради детето им. Споделят грижите за момичето, което обаче живее с популярната си майка.

Мая има издадени седем албума с Магапаса, както и един самостоятелен. Безспорно в историята най-големият им хит остава "Пак си жива", който е гръцки кавър и в началото на XXI век е най-слушаното парче у нас, пише "България Днес".



Още по темата: общо новини по темата: 2879
15.05.2023 »
17.05.2022 »
01.04.2022 »
31.03.2022 »
31.03.2022 »
30.03.2022 »
предишна страница [ 1/480 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Матури 2024 г.
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: