Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Жега и емоции в спортната кампания "Ваканция без грижи" във Варна
Автор: Стойчо Генов 11:02 / 31.07.2020Коментари (0)904
Горещото време не попречи на участниците да се проведе спортната кампания "Ваканция  без грижи" във Варна, организирана от Националното сдружение на сираците в България с подкрепата на Дирекция "Спорт" на община Варна, Исторически парк, Аладин фуудс и Сдружение "Чикаго Българка".

Много положителни емоции и старание положиха участниците от различни градове на страната. Морската столица Варна по нищо не отстъпи и грабна две призови места в отделните категории на турнира. Поздравления към участниците отправиха Слави Михайлов, организатор на спортната проява, Йордан Илиев от Дирекция "Спорт“ на община Варна и Директорът на СУ "Св. Климент Охридски“ Петко Петков, домакин на спортната проява.

Първите места в турнира по "Стрийт фитнес"  грабнаха Михаил Костов на 15г. от град Варна в категория до 16 години, Радослав Радев на 18г. от град Варна в категория от 17 до 19 години, Георги Велков на 20г. от град Бургас спечели в категория от 20 до 25 години. И победители и победени получиха предметни награди и грамоти за успешното представяне, които връчи Йордан Илиев – главен експерт на Дирекция "Спорт“ на община Варна.

Националното сдружение на сираците в България изказва огромни благодарности към община Варна, Медицински център за рехабилитация и спортна медицина /спортен диспансер Варна/ за осигуреното медицинско лице по време на турнира, Исторически парк, Аладин фуудс и Сдружение "Чикаго Българка“.

Всички участници се представиха блестящо и споделиха, че са впечатлени от организираната спортна кампания, която има за цел да предложи алтернатива за уплътняване на свободното време на младите хора през лятната ваканция, да създават нови приятелства с връстниците си и да бъдат равни чрез спорта, като за тях и публиката бяха осигурени води и храни допълниха организаторите.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Григор Димитров е в Топ 5 на света по асове през годината
Живомир Добрев, "Комодор" (Варна): България може да влезе в Топ 10 на ватерпола в Европа!
Футболисти на Спартак Варна вдъхнаха кураж на свой съотборник
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Впечатляващо! България с три тенисистки в Топ 20 в световната ранглиста за девойки
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: