Две от две за Черно море в Елитната група до 17 години

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
15:41 / 17.08.2020
1658
Черно море записа успех с 1:0 при домакинството си на Дунав Русе в мач от 2-рия кръг на Елитната група до 17 години, игран на на стадион “Корабостроител" под Аспаруховия мост. Това е втори успех за “моряците", водени от Ники Кънчев, след като в първия кръг разгромиха тима на Сокол Марково с 4:0.

Варненци откриха резултата в 25-ата минута.След центриране отляво и последвало разбъркване в наказателното поле, топката попадна в Радослав Петров, който я насочи под плонжа на вратаря за 1:0.

Малко преди това Марин Петров бе изведен сам срещу вратаря, но пропусна. В 40-ата минута гостите останаха с човек по-малко на терена, след като техен футболист получи директен червен картон за удар без топка срещу Радослав Петров.

През втората част варненци можеха да направят победата по-резултатна, но не успяха да завършат по най-добрия начин няколко добри атаки. Най-чистото положение бе на Николай Трифонов, който от няколко метра с глава не успя да реализира.

В следващия кръг Черно море гостува на Лудогорец. Мачът в Разград е в сряда, 19 август, от 11 часа.

Съставът на Черно море: Кристиян Енчев, Стефан Димов (46-Велиян Момчилов), Константин Веселинов, Серги Кешкерян (75-Николай Трифонов), Марин Петков, Валентин Касабов, Мартин Илиев (70-Симеон Николов), Радослав Петров (70-Жечко Йорданов), Семеон Савов, Берк Бейхан (85-Никола Атанасов), Толга Мюрвет.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).