Гимнастички от 17 клуба участват в Международния турнир "Руми и Албена“

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
09:57 / 03.09.2020
703
Гимнастички от 17 клуба ще участват в Международния турнир по художествена гимнастика "Руми и Албена“. Той ще се проведе на 5-ти и 6-ти септември в зала "Конгресна" на Двореца на културата и спорта във Варна. Официалното откриване е обявено за 17:30 ч. в събота.

Организатор на събитието е Клубът по художествена гимнастика  "ЧАР – ДКС“, с подкрепата на Община Варна и Българската федерация по художествена гимнастика. Проявата е посветена на трагично загиналите преди 42 години в самолетна катастрофа варненски гимнастички Румяна Стефанова и Албена Петрова, възпитанички на заслужилия треньор и председател на клуба-домакин Мария Чипрянова. 

В програмата са включени и демонстративни изпълнения на Националния ансамбъл на България. Главен съдия на турнира тази година ще бъде Филипа Филипова, международен съдия от най-високата категория, бреве 1. Специален гост на събитието ще бъде Мария Гигова – почетен председател на Българската федерация по художествена гимнастика.

Вход свободен.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).