Пиронкова: Върнах се, за да играя в големи мачове! Щастлива съм!

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
11:00 / 04.09.2020
1057
Пловдивчанката Цветана Пиронкова направи любопитен коментар за представянето си, след като се класира за третия кръг на US Open. Това стана факт след грандиозния успех в два сета над бившата №1 в света Гарбине Мугуруса - 7:5, 6:3. 

"Опитах се да настроя играта си и да се боря за всяка точка. Да вкарвам топката в корта, да я карам да се труди. Наистина съм много щастлива, че намерих пътя към победата. Със сигурност поех риск да дойда точно тук след повече от 3 години извън голямата сцена.

Все пак, мотивацията ме движеше напред през цялото време. Няма да крия, не съм имала особени очаквания на такъв голям турнир. Но това е добре дошло, щастлива съм, аз се върнах, за да играя в големи мачове и да продължавам напред", коментира Цвети след двубоя с Мугуруса.

"Нагласата и целите ми са съвсем различни от преди. Сега преди всичко изпитвам удоволствие и радост, че отново съм на корта и оценявам и се гордея с всяка минута, прекарана в това предизвикателство", беше казала Пиронкова пред сайта на БФТ в навечерието на турнира. В третия кръг в Ню Йорк Цвети ще се изправи срещу Дона Векич.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).