Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Тайната на успеха разкрива Пламен Попов в дебютната си книга "Предприемачът"
Автор: Екип Varna24.bg 09:58 / 23.04.2018Коментари (0)2271
©
Тайната на успеха разкрива Пламен П. Попов в дебютната си книга  "Предприемачът"

"Твоят успех е в твоите ръце! Във всеки от нас спи предприемач. Въпросът е да оставиш живота да го събуди или да поемеш отговорността за своето щастие." – убеден е Попов.

Философията на успеха, практически съвети и упражнения за събуждане на предприемаческия дух, ще разкрие автора в представянето на първата си книга в 11 града в цялата страна.

Среща с публиката, Пламен П. Попов, ще осъществи в морската столица, Варна  на 25-и април, сряда от 19.30 часа, в Икономически университет, Варна, бул. "Княз Борис I" 77.

"Вярвай в себе си и действай!" – това е посланието в дебютната книга на предприемача Пламен П. Попов.

"Тази книга съдържа уроците и наблюденията ми в преследване на най-високи резултати в бизнес развитието, тръгвайки от нулата.
Това е разказ за момче, което идва в София, останало без нищо, с амбицията да вземе всичко. Тук няма да четеш красиви истории, а напротив, ще ти представя грозната страна на предприемачеството в България. В тази книга ще ти покажа, че всяко действие или бездействие води до последствия, за които рано или късно плащаш. Дано ти бъде полезна!" – пише Пламен в книгата си.

Гостите на представянето ще разговорят с автора, ще имат възможност да получат автограф и лично послание от него. В програмата е включен и специален уъркшоп на тема "Ефективната комуникация", воден от самия автор и колегата му Ясар Маркос - международен обучител по личностно развитие. "Защо ефективната комуникация е в основата на всяко човешко постижение?" и "Как тя може да промени живота ни?" - са само част от въпросите, на които Пламен П. Попов ще отговори. В този уъркшоп участниците ще усвоят основните принципи и инструменти, с които могат да приложат ефективната комуникация в живота си, за да постигат по-добри резултати, както в личен, така и в професионален план.

Всеки посетител, който закупи "Предприемачът“ ще получи и специален подарък – всички 12 онлайн обучения от "Университет за личностно развитие и предприемачество“ – 2017-а.

 

 

 

За автора:

Пламен е социален предприемач, който е приел мисията да бъде полезен на българското общество и икономика,  чрез вяра и  действия. Има над 15 годишен опит в бизнеса в България. Подписва първият си милионен договор още на 25 години. Преминава през редица провали, докато не създава бизнеса си за неформално образование, в който обучава хиляди в тънкостите на предприемачеството. Съосновател е на "Универститет за личностно развитие и предприемачество“ – първата целогодишна онлайн и офлайн програма за личностно развитие и предприемачество в България. През 2017 г. създава и развива националната информационно-образователна кампания "Аз събуждам България“ /www.sabudi.bg/, с която работи с редица министерства. 
Той специализира стартирането на собствен бизнес с минимален или нулев бюджет. Неговата цел е да помогне на българите да станат предприемачи. За него предприемач е човек, който предприема действия, за да подобрява живота си и условията на живот в средата, в която живее.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
България се отказва от дерогацията за внос на руски петрол
Изграждане на Национална детска болница в София
Великден 2024 г.
Почина актьорът Матю Пери
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: