Пиарката на Пеканов с емоционален пост в мрежата
Автор: Екип Varna24.bg 16:15 / 13.12.2021Коментари ()1438
© Facebook
Пиарката на вицепремиера от служебното правителство Атанас Пеканов, Пепи Димитрова, се извини на семейството си в емоционален пост във Facebook. Тя даде и подробна оценка на съвместната й работа с Пеканов. Публикуваме думите й без редакторска намеса:

"Този пост не е за мен. Той не е и за Atanas Pekanov. Този пост е публичното ми извинение към сина ми за месеците, през които не бях до него. Искам да го уверя, че не е било напразно.

Когато се запознах с Атанас, го предупредих, че аз не съм класически политически ПР. Тогава той ми каза, че не е класически политик и ме предупреди, че праща задачи в 1 през нощта и очаква да му се отговаря, гневи се на неграмотно написани текстове и не разбира хората, които изчезват през уикендите. Стиснахме си ръцете да работим експертно, прецизно и с критичност един към друг.

Още в първия ден видях, че е готов да се учи. Но и че е учил много и няма лесно да приема необосновани съвети. Усетих, че ще е различно пътешествие, но изпълнено с мисъл и съдържание.

Работихме здраво така, както вярваме, че е добре за България! При всичките ни идеологически различия. И въпреки тях.

Когато излезе заповедта за прилагането на зеления сертификат у нас, отказах да подготвя становището му, тъй като просто не вярвах, че в страната на фалшивите сертификати, тази мярка ще работи. Той разпредели задачата към друг в екипа, а аз обещах, ако ваксинациите се повишат, да се извиня публично.

И дойде време да го направя:

- Вицепремиер Пеканов, не бях права! Обикновено Вие сте по-прав, когато става въпрос за прогнози Дано да Ви се сбъдне и тази за инфлацията!

Това бяха месеци без достатъчно време за семейството и приятелите ми, без спорт, почти без планина, без достатъчно сън и с безброй стряскания, че нещо важно изпускам. Но си струваше. В работата с Пеканов видях съвсем друг тип политическа култура. Моля се да имаме повече такива редки явления в обществения живот.

Предстоят ми няколко месеца почивка от политиката. Имам нужда от възстановяване след реките от агресия и арогантни думи, които ме заливаха постоянно. У нас хората масово са с ниска социална интелигентност и не знаят как да разделят идеологическите си различия от личното отношение. Броим го наследство от робството и комунизма и продължаваме напред

Атанас, благодаря за доверието! За мен беше чест!"



Още по темата: общо новини по темата: 3350
11.10.2022 »
14.07.2022 »
06.07.2022 »
25.05.2022 »
23.05.2022 »
05.05.2022 »
предишна страница [ 1/559 ] следващата страница
https://www.varna24.bg/novini/Bylgaria/Piarkata-na-Pekanov-s-emocionalen-post-v-mrezhata-1173522
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.