Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Търсят следи за смъртта на Дейман във Фейсбук кореспонденцията му, искат достъп от централата в САЩ
Автор: Пламена Николова 11:17 / 22.06.2017Коментари ()10265
© Фейсбук
Варненската районна прокуратура е изпратила искане до централата на Фейсбук в САЩ да бъде дадено разрешение за достъп до кореспонденцията на Дейман Душев в социалната мрежа с цел разкриване на обстоятелствата около мистериозната му смърт. Това научи Varna24.bg от говорителя на Районна Прокуратура Вяра Алексиева. 

"Подробности около разследването не мога да дам, мога само да кажа, че се работи много упорито, свършена е много работа. Все още не са открити съпричастни лица", допълни говорителката на ПР.   

Както вече Varna24.bg съобщи, почернената майка на 14-годишният Дейман от Варна е поискала допълнителни процесуални-следствени действия, които да разкрият причините и обстоятелствата, довели до фаталния и нелеп край на момчето. 

Припомняме, че на 2 април в 5 ч. сутринта тялото на непълнолетното момче бе открито пред блок на "Осми приморски полк".

Самоубийството на 14-годишния Дейман Душев във Варна породи безброй съмнения и коментари в социалните мрежи.

ММА спортистът и отличник от езикова гимназия загина при мистериозни обстоятелства, след като скочи от 6 етаж на блока си, а негови съученици заляха социалните мрежи с догадки за смъртта му. Сред тях имаше и мнения, че наркомани са убили момчето. 

Част от информацията гласеше, че момчето е починало, след като му е била подхвърлена силна дрога, която го е подтикнала да действа така. Преди време от полицията в града заявиха, че няма мотив за убийство.

На този етап от Районна прокуратура във Варна не потвърдиха дали при аутопсията на Дейман е констатирано наличието на наркотици.

"Мога да кажа само, че до момента не са установени други наранявания, които да са предхождащи смъртта на момчето. Всички са от падането", обясни преди време за медията ни прокурор Десислава Йотова.

Тя допълни, че тече изключително сериозно разследване. На този етап няма повдигнато обвинение срещу неизвестен извършител. Такова според НК се предвижда за лице, което склони или подтикне към самоубийство или опит за самоубийство друго лице, в резултат на което е последвало такова.




Още по темата: общо новини по темата: 9
08.01.2018 »
28.09.2017 »
01.06.2017 »
10.04.2017 »
05.04.2017 »
04.04.2017 »
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница
https://www.varna24.bg/novini/varna/Tursyat-sledi-za-smurtta-na-Deiman-vuv-Feisbuk-korespondenciyata-mu-iskat-dostup-ot-centralata-v-SASht-730694
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.