Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Изнесоха зловещи подробности за смъртта на Явор от Варна, пребит и изнасилен от приятел!
Автор: Пламена Николова 15:17 / 30.10.2019Коментари ()19294
© Varna24.bg
Зловещи подробности бяха изнесени днес за мъчителната смърт на Явор от Варна, пребит до смърт и изнасилен от своя приятел Венцислав, предаде репортер на Varna24.bg.

Днес преди обед приключи съдебното следствие по наказателно дело срещу 37-годишният мъж, обвинен за убийство, както и за действия на полово удовлетворение чрез употреба на сила спрямо 35-годишният Явор.

Според обвинението убийството на 13.02.2018г. е извършено по особено мъчителен за жертвата начин и с особена жестокост.

Днес в съдебната зала обаче прокурорът по делото оповести фрапиращи подробности за садизмът, с който е извършено престъплението. 

Както вече е известно Явор е живял два месеца при Венцислав, след като майка му починала и банката отнела ипотекираният му апартамент. Ябълката на раздора се оказало кошче за боклук, бутнато по невнимание от Явор в кухнята.

Приятелката на Венцислав се ядосала, а когато Венцислав се прибрал между двамата избухнал скандал заради финансови проблеми и заради присъствието на "гостенина". Заявила, че иска да го напусне. Разяреният домакин измъкнал Явор от кухнята, където бил настанен, довлякъл го в стаята и започнал да му бие шамари. Задал му въпрос, на който Явор не отговорил и това го вбесило още повече. Започнал ожесточено да го налага с юмруци. Приятелката отишла до магазина, а в това време пред очите на съседка, Венцислав удрял като озверял приятеля си. Мъжът не викал, издавал само скимтящи звуци. Последвал бой с дървена пръчка. След близо час зверски побой, насилникът спрял за кратка почивка. Според обвинителният акт бил пиян. Афектирал се още повече след появата на брата на жената, с която съжителствал. Накарал Явор да застане на колене и да съблече дрехите си, след което го изнасилил брутално с дървената пръчка. 

След това Явор бил изгонен от жилището, свидетели разказали, че са го видели в безпомощно състояние да стои пред блока целият в синини и стенейки.  

Венцислав се притеснил, че много хора са видели пребитият мъж и се обадил на съседката, която станала свидетел на побоя, че отива да се самоубие.   

Междувременно убиецът, който имал връзка и с други жени, се обадил на своя позната. Звучал отчаяно, помоли да се видят. При срещата плакал, след това се успокоил и дори започнал да флиртува с нейна приятелка.

Според обвинението отиването на гости имало за цел да създаде алиби на Венцислав. Според прокурора по делото по-късно Явор е бил прибран, а впоследствие отново изнесен навън, тъй като дрехите му не били мокри, по тях нямало и кал.

Тялото на Явор е намерено от мъж, който се обадил на тел. 112. Мъжът издъхнал в линейката. Експертиза на вещите лица установила, че всички ребра на Явор са натрошени, а част от тях са се забили в белите дробове, поради което в тях е нахлула кръв и мъжът е издъхнал от двустранен пневмоторакс и кръвоизливна анемия. 

Стана ясно още, че след отнемането на апартамента Явор е разполагал с 10 000 лв. в банката, част от които са постъпвали при него, получавал е и наследствена пенсия. Това давало основание да се смята, е Венцислав е приютил Явор да живее при него не от хуманни подбуди, а заради пари.

Психиатричната експертиза установила, че Венцислав е вменяем, но скалата на лъжата е наднормено завишена при него, че е налице агресивно поведение. 

Днес държавното обвинение поиска най-тежката присъда доживотен затвор за предумишлено убийство и 7 години за бруталното изнасилване. 

Очаква се по-късно днес съдът да се произнесе относно наказанието за зверството, извършено от 37-годишният Венцислав.




Още по темата: общо новини по темата: 14
24.01.2020 »
31.10.2019 »
30.10.2019 »
29.05.2019 »
02.05.2019 »
05.02.2019 »
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница
https://www.varna24.bg/novini/varna/Iznesoha-zloveshti-podrobnosti-za-smurtta-na-Yavor-ot-Varna-prebit-i-iznasilen-ot-priyatel-909802
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.