Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Тотално неадекватен шофьор се блъска в коли и къщи във Варна, размина се на косъм от линч
Автор: Пламена Николова 14:53 / 02.06.2020Коментари ()24642
© Виждам те КАТ Варна
Тотално неадекватен шофьор сътвори екшън на колелото в кв. "Христо Ботев" във Варна, научи Varna24.bg от снимки и коментари в групата "Виждам те КАТ-ВАРНА". 

В групата първоначално се появиха клипчета как полицаи влачат по земята мъж, който се съпротивлява със сетни сили и е във видимо неадекватно състояние. 

По-късно бяха споделени и кадри как граждани се опитват да спрат безумеца, който отпрашва с мръсна газ и се блъска последователно в автомобили и стени на къщи около кръговото кръстовище край ул. "Кракра". След като успяват да го спрат, граждани се заканват на шофьора, че ще има "шамарено" правосъдие, тъй като е застрашил живота и здравето на много хора с абсурдното си поведение. 

Намесата на органите на реда предотвратява саморазправата и водачът на лекият автомобил "Ауди" е задържан, въпреки оказаната съпротива, съобщиха от пресцентъра на полицията във Варна.

При множеството му катастрофи е пострадала жена, която е отведена в болница контактна и в съзнание, допълниха от пресцентъра на ОД МВР. 

Изяснява се самоличността на водача, както и причините за напълно неадекватното му и опасно поведение на пътя.


Виждам те КАТ-ВАРНА



Още по темата: общо новини по темата: 4
04.06.2020 »
03.06.2020 »
03.06.2020 »
03.06.2020 »
https://www.varna24.bg/novini/varna/Totalno-neadekvaten-shofyor-se-bluska-v-koli-i-kushti-vuv-Varna-razmina-se-na-kosum-ot-linch-971934
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.