Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
41-годишен мъж блудствал с 9-годишната дъщеря на свой приятел
Автор: Екип Varna24.bg 12:50 / 19.11.2016Коментари (0)1196
©
41-годишен благоевградчанин е обвинен за блудство с малолетната дъщеря на свой приятел. Гнусната сцена се разиграла в жилище в кв. "Струмско" пред очите на приятелката на 9-годишното момиче, пише struma.bg.

Двете деца били засечени да се возят сами в асансьора от Александър Каров, който живеел в същия блок. Под предлог, че търси бащата на момичето, той влязъл в апартамента и седнал на дивана между двете деца. След като се настанил, започнал да опипва момичето по тялото, което се вцепенило от ужас и не можело да мръдне. Другото успяло да излезе на терасата, откъдето видяло, че чичкото пляснал приятелката й по дупето. Тя успяла да избяга през външната врата, което стреснало педофила и той си тръгнал.

Вечерта 9-годишното момиче разказало на татко си какво й е сторил чичо Сашо. Той се обадил веднага в полицията и съседът от шестия етаж бил незабавно арестуван. Притесненият баща се обадил на жена си, която била на гурбет в Гърция, но като научила какво е преживяло детето й, се прибрала с първия автобус в Благоевград.

Двете деца са били разпитани за инцидента от разследващ полицай в присъствието на родителите и служител от Детска педагогическа стая. Показания са дали и съседи, които видели през деня момичетата. Александър Каров е обвинен за блудство с малолетна. Той твърди, че нищо не е направил на момичето, а само е търсил баща й, за да се оплаче, че дъщеря му и нейната приятелка непрекъснато се возили в асансьора. Александър Каров се изнервил, защото искал да се качи да види болните си родители, след което бързо трябвало да се върне да работи по санирането на съседен блок.

Тази версия обаче не трогнала нито разследващите, нито съдиите, които вчера го оставиха в ареста. Служебният адвокат Надежда Римпева изтъкна, че той е неосъждан и няма опасност да се укрие, тъй като бил ангажиран в санирането на блока. Освен това трябва да се грижи за болните си родители. Защитата посочи, че показанията на двете деца не са закрепени с разпит пред съдия.

Прокурор Даракчиева контрира, че няма изискване всички свидетели да се разпитват пред съдия, и поиска от съда да наложи най-тежката мярка, тъй като е налице обосновано предположение, че той е извършил блудство, както и че има опасност да повлияе върху показанията на двете малолетни деца.

Александър Каров, което е ерген, не каза нищо в своя защита, само помоли да бъде пуснат на свобода, за да се грижи за родителите си. Окръжните съдии с председател Росица Бункова го оставиха зад решетките.









Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Бюджет 2024
Интегриран градски транспорт на Варна
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре (413) 14%
Добре, но можеше и по-добре (387) 13%
Не се справи (568) 19%
Пълна трагедия (1595) 54%

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: