Адвокат за акцията в DCC: Мисля, че не се прави така

Автор: Диана Бикова
Коментари (0)
21:23 / 22.06.2023
1075
Известният пловдивски адвокат Тодор Кръстев направи интересена съпоставка на полицейската операция в офисите на DC Corporation и евентуална операция в някоя болница или в НКЖИ.

Ето коментара му по казуса: 

"Акция на полицията - БОП в офисите на кабелна телевизия DCC, остави десетки хиляди пловдивчани без телевизия. Неприятно, но факт. Запалянковците най-много ще страдат, защото има и мач на националите тази вечер (б.а. - вторник). Но, случва се, както се казва.

Полицията е за това, да си прави акциите и проверките, когато е необходимо. Но защо хората, потребителите на услугата, трябва да страдат. Какво общо има едното с другото. Ами да се правят проверките и акциите, но услугата за която се предплаща, да не бъде прекъсвана.

Не знам.

Ами това е все едно от МВР да направят акция в някоя болница и там да спрат спешните операции, реанимации, лечения и т.н. Или пък да спрат влаковете, защото в борда на НКЖИ някой нещо е стъпил накриво. И т.н.

Мисля, че не се прави така. Не бива по този начин да бъдат наказвани добросъвестните граждани. Иначе излиза, че те ще трябва да платят за всичко, както става обикновено.".

Виж коментарите (0)

Още по темата (2):
09.06.2021 А1 се извини и предложи компенсация на засегнатите клиенти
09.06.2021 Проблеми и за "Булсатком"! Зрител: Много тъп народ ей! Сменяйте! За няколко години е имало 2-3 прекъсвания
Още новини от Национални новини:
Плащането на зъбни протези от Касата се отлага
Валежите ще продължат и утре, а температурите се понижават
Изнудват бивш министър с порно
Уникални кадри над България
Сигнал на майка от Бургас: Въведоха такса "вадене на кърлеж"
Енергийният министър: Предоговарянето с "Боташ" няма да е лесно 


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).