Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
¬ход
close
«ј–≈∆ƒјЌ≈...
Ќачало
јнализи
¬арна
—портни
–егионални
Ѕългари€
ћеждународни
Ћюбопитно
√алерии
Ћичности
RSS
¬сички
Ѕизнес
ƒруги
»нституции
 риминални
ќбщество
јгреси€та между ученици в центъра на ѕловдив разбуни духовете в социалните мрежи
јвтор: ≈кип Varna24.bg 09:47 / 29.09.2020 оментари (36)575
©
јгреси€ между ученици в центъра на ѕловдив разбуни духовете в социалните мрежи. Ќ€колко деца са с леки наран€вани€ след разм€на на удари, ритници и замер€не с €йца. Ќаложила се е и намесата на полици€та, за да се предотврат€т по-сериозни инциденти. ¬ основата на конфликта се оказа непоносимост към хора с различна сексуална ориентаци€. ќрганизаторът на протеста е 14-годишно момче. —лед случа€ се постави въпросът как и защо се стигна до организирани€ бой.

"»маше над 50 момчета, н€кои б€ха доста интелигентни. ќпитах се да разговар€м с т€х. ѕо думите им†градинката е за майки†с деца, а не за хора с различна сексуалност. –азбрахме, че са се организирали †в Instagram. ћ€таха €йца, пръчки, павета. »маше ранени момичета, а едно от т€х припадна. ѕолици€та се отзова почти веднага. ѕосле дойде и жандармери€. —лед като ги изгониха, момчетата тръгнаха към площад "—ъединение". “ам са наплюли други момичета", разказа една от свидетелките на случката. ѕо думите на друга момчетата са били част от футболни агитки.††

¬ ефира на "«дравей, Ѕългари€" психиатърът д-р ¬еселин √ерев об€сни какво може да доведе до подобно поведение.

"¬ тази възраст настъпват основни психологически кризи при развитието на младежите. ≈дната е кризата на авторитетите. “ова вече не са учителите и родителите, а бунтарите. ѕаралелно с с това върви и кризата на приоритетите, които вече не включват училището. “ези протестни про€ви цел€т да се демонстрира сила. “ретата криза е на сексуалността. «а не€ се говори много малко. ¬ тази възраст момчетата започват да се възприемат като момчета, а момичетата като момичета. Ќормално е, когато има различни от т€х да се про€ви нетърпимост. Ќормално е 14-годишно момче да про€ви такава агреси€.†“ова н€ма да е нормално за 40-годишен мъж", коментира специалистът.

«ареждане! ћол€, изчакайте ...
0
 
 
„ета си аз, много дълбокомислие можете да изсипете против "содоми€та".. ћного е тъжно че посто€нно чувам от разни места, как ние младите сме невежи, невъзпитани, неначетени.. а в същото време виждам какви хора възпитават деца. Ќе знам защо българите винаги гледаме в чуждата купичка, как тъй ще има ххх по окото, как па ще е с къса коса и така нататък.  огато си против, или не приемаш хора с различна сексуална ориентаци€, окей, тво€ работа си е дали ще ги харесваш. Ќо това оправдава ли агресивното поведение на тези деца, аз също не съм на 40 и психологическа криза свързана с това да разпростран€вам агресивни послани€ и действи€.. ми не ми се е случвало, то €вно е до акъл.. ћисл€ че сега ще са уплашени тези хора и ако не се вземат мерки, това ще се повтори но с н€ко€ друга обществена група или общност. » тогава ще видите че и на вас н€ма да ви е добре, туко виж вашето дете прежив€ло този кошмар.
0
 
 
“р€бваше и другото око, да ек-ек положението
0
 
 
Ќе насаждайте содомизъм и н€ма да ви кол€ме много.
0
 
 
объркани мозъци , стойте далече от малките деца !
0
 
 
ти€ са само за поредицата Ќичи€ «ем€
0
 
 
¬инаги съм казвал, че съм против насилието, но съм «ј за убийствата. Ќасилието винаги ще носи след себе си още злоба, насилие, болка или н€каква форма на травма (психическа или физическа). ќт друга страна единственото, което води смъртта със себе си е вечното мълчание. Ѕоклука тр€бва да си знае м€стото и да умре, за да спести на поколени€ хора, страданието, мъките, злобата и болката. Ћапета агресори не вид€ ли се каква утайка на обществото са, смърт да ви сполети... единствените, които ще страдат и ще загуб€т нещо в живота си ще бъдат само жалки те ви родителите ви, които са жив€ли заблудени€ си живот в€рвайки, че сте техните "ангелчета".
0
 
 
ј то какво има на лицето под едното си око?
 оментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! ¬сички коментиращи са се съгласили с ѕравилата за публикуване на коментари.
»«ѕ–ј“» Ќќ¬»Ќј
« Ќоември 2020 г. »
пон
вто
ср€
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
¬иж още:
јктуални теми
“¬ и шоу сезон 2020/2021 г.
√рипна епидеми€ обхвана страната
ћомиче е убито в √аличе
ѕроф. „ирков ще прави кардиоболница във ¬арна
—анирането на сградите
назад 1 2 3 4 5 напред
јбонамент
јбонирайте се за mail бюлетина ни !
јбонирайте се за наши€ e-mail и ще получавате на личната си поща информаци€ за случващото се в ¬арна и региона.
e-mail:
јнкета
 ак се справ€ ќбщина ¬арна с овлад€ването на последиците от проливните дъждове?
ћного добре
ƒобре, но можеше и по-добре
Ќе се справи
ѕълна трагеди€

–ј«ƒ≈Ћ»:
Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
ѕотребители
√–јƒќ¬≈:
ѕловдив
¬арна
Ѕургас
–усе
Ѕлагоевград
«ј Ќј—:
«а контакти
«а реклама
≈кип
ѕравила
¬арненци във facebook
RSS за новините
‘утбол на живо по телевизи€та
©2008 - 2019 ћеди€ груп 24 ќќƒ. Varna24.bg - ¬сички права запазени. — вс€ко отвар€не на страница от Varna24.bg, се съглас€вате с ќбщите услови€ за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени). ¬ъзпроизвеждането на цели или части от текста или изображени€та става след изрично писмено разрешение на ћеди€ груп 24 ќќƒ. ћнени€та изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и ћеди€ груп 24 ќќƒ не носи отговорност за т€х. ѕостав€нето на връзки към материали в Varna24.bg е свободно. —айтът е разработен от ћеди€ груп 24 ќќƒ.
—татистика: