Актрисата Даяна Ханджиева вече близо месец живее в Уганда: Тръгнах с торба страхове

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
15:47 / 01.03.2022
1784
Мечтая да замина за Африка от 13 години. Това сподели Даяна Ханджиева, която вече близо месец е в Уганда. Освен че отива, за да опознае нова страна с коренно различна култура, Ханджиева се опитва да помага с каквото може, да учи децата на неща, които знае. Усмихната звезда от сериала "Скъпи наследници" сподели, че е имала страхове, които за нейно щастие не са се сбъднали.

"Тръгнах с торба страхове - ами ако ме ухапе комар и умра от малария, ако ме ограбят посред бял ден, ако развия някаква инфекция от мръсната вода, ако някой реши да ме застреля, защото съм бяла? Никой от тези страхове не се оправда, точно обратното - не ми се тръгва!", сподели Дая.

Впечатленията й от престоя там са много силни. Актрисата разказва, че в някои отношения може да гоним жителите в Уганда. Определя хората там като по-щастливи от българите.

"По-добри са и са по-спокойни. Няма мрънкачи. Тук за месец не съм видяла един да те напсува, да ти направи мръсно, да се развика. Вместо това на когото и да помахаш, ти отвръща със същото, прегръдката е най-естественият поздрав...", обяснява впечатленията си от хората, с които се запознава.

Ханджиева си намери специално дете от племената, с което се харесват изключително много. Три годишната Рошана се привързва изключително много към българката и често спи на гърба й.

"Не е правилно да си избирам любимо дете, при положение че всички са прекрасни, но от първия ден, в който видях Рошана, не мога да се отлепя от нея. Вече ни наричат майка и дъщеря, питат ме дали ще я взимам в България. Много искам, но тя има родители, брат и сестра. Не мога да си позволя да взема дете от семейството му, колкото и бедно да е то. Пък и не знам дали България е най-подходящото място за отглеждане на цветнокожо дете", разкрива Дая.

Виж коментарите (1)

Още по темата (3610):
04.10.2022 Елен Колева с нов любовник
24.09.2022 Лепа Брена направи голямо признание, свързано е с България
21.09.2022 Фадо изпълнителка взриви българската публика
18.07.2022 Стефан Илчев: Напускам България, тук няма смисъл да творя
16.07.2022 Попфолк певицата Валя: Заспал шофьор на камион едва не ме премаза на пътя
16.07.2022 Стана ясно каква е причината за смъртта на Ивана Тръмп
Още новини от Национални новини:
Специалистът по право Димитър Стоянов: "Аз съм Кирил Петков и не ...
Експерт: Ето кога коклюшът може да бъде коварен
Изтеглиха номерата на машините, които ще бъдат удостоверени за съ...
Главчев: Имам доверие към всички министри в моя кабинет
Плугчиева: Има партиен асансьор, много е опасно
Любо Ганев: Хазартните компании подпомагат почти всеки спорт, тря...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).