Алекс Раева за Слави Трифонов: България има нужда от лидер

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (9)
16:02 / 08.10.2017
3600
"Слави Трифонов ще бъде добър политик. Защото той е добър оратор и сигурно би бил добър политик. Друг е въпросът какви качества трябва да притежава един политик, защото това се учи и дали може човек, който не се е занимавал професионално с това, да се справи, но в България почти всичко е възможно, така че... Иначе Слави е изключително вдъхновяващ и притежава качеството да вдъхновява другите. В момента ние наистина имаме нужда от лидер, на който народът да вярва, защото след 89-та няма такъв човек". 

Това заяви певицата Алекс Раева пред в. "Труд". "На дисциплина, каквато има при Слави, е добре човек да се научи, когато е в по-ранна възраст, защото като свикнеш на дисциплина, след това ти е по-лесно. Работата в екипа на "Шоуто на Слави" е натоварена. Заетостта е нон-стоп и това беше тъжен момент за мен", така тя описа работата си с шоумена. "В сегашния екип има невероятна свобода и творчество, но без тази дисциплина щеше да ми е по-трудно. За Маги винаги изпъква това, че той е приятел - не ти е шеф, а приятел и ти дава свобода. Като си творец, това е много важно", заяви тя пък за работата си с Маги Халваджиян. 

За отношенията си с екранната си половинка в "Х Фактор" - Мария Игнатова, Раева заяви: "На мен по принцип ми харесва, че съм търпелива, докато Мария понякога е избухлива, но умее много точно да се изразява. Иска ми се хем да съм търпелива на моменти, хем да бъда и като нея - в точния момент да уцелвам какво да кажа. Също така щеше да е супер да можех да научавам текстовете на песните толкова бързо, както тя успява светкавично да научи текст. В моята работа това ще е от изключителна полза".

Виж коментарите (9)
Още новини от Национални новини:
Изтече краен срок, свързан с ТЕЛК комисиите
Свалянето на Росен Желязков от новата сглобка ПП-ДБ, БСП, "Възраж...
МЕ: България и Турция ще продължат да си сътрудничат за гарантира...
Нов дълг се очаква да бъде набран в средата на май, ето каква е с...
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в Пловдив зап...
Предстои голямото пътуване, а само да денонощие МВР спипа 14 вода...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).