Алекс Сърчаджиева след Аскеера: Вчера, когато се прибрах със статуетката в ръка, получих най-голямата награда!

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:39 / 26.05.2022
5339
Александра Сърчаджиева бе удостоена с "Аскеер" за своя моноспектакъл "На живо", който продължава да предизвиква фурор не само у нас, но и по света. Малко преди големите отличия актрисата го представи и пред пълната Зала 1 на НДК. 

Бляскавата церемония, на която бяха раздадени наградите "Аскеер" за 2022 година, се проведе в театър "Българска армия", а гордата актриса изрази своите благодарности след това в дълъг и много емоционален пост, пише "Блиц". Показа и снимки на порасналата си дъщеря София Ласкин.

"Всичко започна от едно кафене във Варна. Не съм си и представяла, че за по-малко от година "На живо" ще се превърне в такъв фурор. Ще се превърне в представление, което достига до сърцата на толкова много хора. Представление, което докосва, което оставя следа в душата на човек. 

Представление, което променя съдби, връща вярата и любовта. Представление, което може да те накара да простиш и да повярваш, че има смисъл. И всичко това е благодарение на вас, публиката! Благодаря ви от цялото си сърце и душа! Благодаря ви за пълните салони и смисъла, който ми давате! Щастлива съм и то много! Месец май се оказано невероятно вълнуващ за мен.

Започна с пълна Зала 1 на НДК, премина в прекрасен рожден ден, изпълнен с много смях и обич и приказните ми приятели, които много обичам, и завърши с награда "Аскеер"! Е, как да не съм щастлива. Но вчера, когато се прибрах със статуетката в ръка, получих най-голямата награда!

Моята малка и в същото време пораснала София ми каза: "Мамо, гордея се с теб!" Сърцето ми е пълно! Още веднъж благодаря на Вас, публиката, както и на моите невероятни приятели! Благодаря и на Сатиричния театър и прекрасните ми и изключително талантливи колеги, които ме подкрепят във всяко едно начинание! Няма нищо по-хубаво от това, мястото където работиш да го чувстваш като свой дом и семейство! Обичам ви!

Виж коментарите (0)

Още по темата (3610):
04.10.2022 Елен Колева с нов любовник
24.09.2022 Лепа Брена направи голямо признание, свързано е с България
21.09.2022 Фадо изпълнителка взриви българската публика
18.07.2022 Стефан Илчев: Напускам България, тук няма смисъл да творя
16.07.2022 Попфолк певицата Валя: Заспал шофьор на камион едва не ме премаза на пътя
16.07.2022 Стана ясно каква е причината за смъртта на Ивана Тръмп
Още новини от Национални новини:
Премиерът Главчев даде казуса с "Мама и Аз" на службите
Германско икономическо издание: Готова ли е България за еврото? "...
Затварят част от магистрала "Тракия" за 2 седмици, вижте къде
ПП-ДБ се регистрираха за изборите 2 в 1, Никола Минчев коментира:...
ПП-ДБ определи водачите на листите за парламентарния вот и кандид...
Светослав Бенчев: От 1 март 2025 г. няма да има бензин на територ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).