Баба от Черноморието скри шапката на Борисов

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (7)
12:27 / 24.07.2022
1527
Вчера една бургаска баба скри шапката на експремиера и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов в Перник. Тя пропътувала400 км с влак, за да се качи на трибуната, да се здрависа с Борисов и да го целуне.

"Г-н Борисов, обърнете се, повика го тя, след като той слезе от трибуната. Дошла съм да се здрависам с Вас с нощен влак от Бургас дотук и довечера се връщам при болния ми мъж", продължи екзалтираната пенсионерка, която се представи като г-жа Митова.

Буквално сащисан от казаното, Борисов се качи отново на сцената, прегърна я и я разцелува, а след това публикува снимки с нея в официалния си Фейсбук профил.

А г-жа Митова още нареждаше: "Мъжът ми Евдоким викаше: "не отивай да се запознаваш, ври му главата.“ Хвана се за главата и вика: "ти си луда, на 75 г. си, болна си ще припаднеш, 50 лева за превоз ще даваш, за да се запознаваш“.

Викам му: "докато не видим демокрацията в истинския смисъл на думата, няма да умрем, не бой се“, отсече г-жа Митова от Бургас.

А след това поощри Бойко Борисов да свали сакото си, за да не му е горещо. Възрастната жена с вид на учителка цитира Паисий Хилендарски, Петко Славейков, Радой Ралин и нареди до тях думи на експремиера Бойко Борисов, когото нарече свой съвременник.

А след това занарежда своите неволи:

"Да дойде Корнелия Нинова да види! Олиото на Слънчев бряг е 9 лв. Ходя 2 км всяка сутрин до хипермаркет, за да купувам олио от 6 лв., ходя пеша и се връщам с по три торби, защото демонстрирам несъгласието си", обяви г-жа Митова.

Тя е недоволна и от машинното гласуване, съобщи flagman.bg. "Искам възрастните хора да гласуват с бюлетина“, тропна на трибуната пенсионерката от Бургас – г-жа Митова.

Виж коментарите (7)
Още новини от Национални новини:
Тагарев: По книга армията ни трябва да е 43 000, ние сме с около ...
Кошмарен трафик след серията почивни дни: Тапа на АМ "Тракия", ко...
Почина депутат от 49-ия парламент
Въоръжете се с търпение: Интензивен остава трафикът на някои от г...
Специалисти от "Мама и аз" в Плевен: Президентът Радев е в дълбок...
Този остров в нашето море очаква много посетители тази година


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).