Баща твърди, че полицаи са пребили брутално 19-годишното му момче 

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (4)
09:08 / 13.02.2023
746
Твърдение за полицейско насилие взриви социалните мрежи. Според публикация във Facebook, млад мъж е бил пребит от четирима полицаи, в извънработно време.

Костадин Недялков, който е баща на 19-годишното момче, твърди, че случаят е от 11 февруари. По думите му-побоят е станал в 4 часа сутринта пред дискотека. Момчето било нападнато на излизане от заведението, като според разказа на бащата е изпаднал в безсъзнание. Охраната на заведението се е намесила и е спасила живота му, допълва бащата. 

Полицията в Плевен започва незабавна проверка по случая.

Публикуваме разказа от Фейсбук на бащата - Костадин Недялков:

На 11.02.2023 г. в 4.00 ч. сутринта пред дискотека " Анаконда " синът ми Емил бе бребит и смлян от бой от четирима полицаи/цивилни, извън работно време/ с които не е имал пререкания, спор и каквото и да било. Не ги познава дори. Излизайки от дискотеката те го удрят и още с първия удар изпада в безсъзнание. И от там се започва бой, бой, бой... Както се бие куче. НЕ! НЕ като куче, защото то има правото да вие и скимти от болка, а като парцалена кукла, която е безжизнена и си правят каквото искат с нея.

Той не е имал правото дори да изреве, защото през цялото време на боя е бил в безсъзнание. Спират да го бият чак когато си гълта езика и започва да умира. Започва да хърка и да се тресе пред смъртно с обелени очи и само намесата на телохранителите да му извадят езика го спасява. Не знаем дали е посинявал от задух, защото лицето е било на пихтия и цялото в кръв . Вървяла е кръв на струйки. Други момчета негови приятелчета, които излизат от заведението го познават единствено по маратонките. Бил е труп на плочките обезобразен.

Тези убийци няма как да ги наричам полицаи. Това са държавни служители които получават заплатите си от нашите данъци. Годишно плащам данъци между 200 000 и 500 000 лв. Плащам за да диша детето ми през устата, да яде с чаена лъжичка и да пие вода със сламка. Болките при него са от главата до петите, при нас родителите са в сърцето. Плача, но без сълзи за да съм силен пред него. Плача с душата си, но вътре в мен. Пиша днес 12.02.2023, а не вчера, защото трябваше да съм сигурен на 100%, че биячите са полицаи. Моля Ви който по някакъв начин е станал неволен свидетел да ми пише ЛС. Все пак 4 обучени биячи бият 19-годишно момче. 

Виж коментарите (4)
Още новини от Национални новини:
Песен на Българското училище "Иван Вазов" в Париж се цели в рекор...
Кондева за частната детска болница: Спрямо мен не е упражняван ни...
Кандидатите от ГЕРБ-СДС в Кочериново: За нас е важно всяко едно н...
Енергийният министър: Няма да има съществено поскъпване на тока
НИМХ с най-актуалната прогноза за следващите дни
Проф. д-р Костадин Ангелов: Сухиндол има неразкрит туристически п...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).