Бившата на Слави се оказа прецедентен случай в България

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (6)
12:53 / 08.06.2020
3343
Бившата голяма любов на Слави Трифонов Мартина Огнянова, вече носи фамилията на гаджето си, разкри самата тя.

Огнянова вече е Колева, но не е сключила брак с половинката си. Варненката и боксьорът Коко Колев преминали през редица приключения, за да успее Мартина да вземе името му, но без подписи или църковен ритуал.

Двойката се похвали, че историята им е прецедент в страната и до момента не е имало такъв случай. Повечето жени дори държат да запазят бащината си фамилия, сключвайки брак, но преди Мартина не е имало дама, пожелала да вземе чужда фамилия, без да минава под венчило.

"Много исках да си сменя фамилията, но въобще не искахме да се женим пред институциите. Това е парадокс! Ние сме си семейство, откакто сме заживели заедно, децата носят на Коко фамилията и затова исках и аз да бъда Колева. Оказа се, че е трудно, обясниха ни, че е почти невъзможно. Трябваше съдът да ни разреши, отидохме с присъствието на свидетел, който трябваше да разкаже за нашата връзка, за това, че се обичаме. Беше много интересно. Много съм щастлива, че вече съм Колева", разкрива Мартина в своя влог.

Екслюбимата на Слави, с която шоуменът се залюби, докато тя беше танцьорка в балета му, от години живее с боксьора Коко Колев. Двамата се срещат в момент, когато отношенията между Слави и Мартина куцат. Варненката заряза живота на принцеса, който води с Трифонов, и започва романтичната си приказка с новия си мъж.

Днес Коко и Мартина не спират да демонстрират любовта си. Имат две момчета и стартираха свой бизнес, внасяйки у нас скъпа чужда козметика. Семейството прекарва повече време на село, но пътува до Стара Загора, където Коко все още тренира бокс. Не живеят в охолство, но твърдят, че за тях това няма никакво значение. Мартина е категорична, че в младия спортист е намерила щастието и не би го заменила за нищо на света, пише още "България Днес".

Виж коментарите (6)

Още по темата (1312):
18.06.2021 Нешка Робева: Направих грешка, въпреки че Ванга ми я предсказа
21.05.2021 Световноизвестен актьор пусна кадър от Пловдив във фейсбук, помоли за
услуга
21.02.2021 Любимка на хиляди българи иска ваксина
28.01.2021 Васко Кеца си издейства пенсия от 500 лева
23.12.2020 Синът на Емил Димитров: Татко не беше гей, а бисексуален!
13.10.2020 Изненадващ заместник на Георги Любенов след положителния тест за COVID-19
Още новини от Национални новини:
Лекар каза кои са най-рисковите групи за коклюша
Случаят "Пуделгейт": Марин Димитров иска да излезе на свобода
Не забравяйте чадърите, очакват ни валежи
НИМХ публикува официалната прогноза за празниците
Белла Дамянова, НМД: С последователност и приемственост държавата...
Делян Добрев разкри какво се е случвало на срещите между него, Ас...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).