Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Бойко Борисов във Варна: Само ГЕРБ може да довърши АМ "Хемус" до две години
Автор: Пламена Николова 10:44 / 30.06.2021Коментари (0)2740
Само ГЕРБ може да довърши АМ “Хемус". Убедих се в това, след като служебният кабинет си позволи да спре парите, които ние гарантирахме за изграждането на магистралата. Без “Хемус" нищо не може да се случи в Северна България! Ние ще довършим започнатото и ще го направим до две години. Това заяви в препълнената зала във Варна лидерът на ПП ГЕРБ Бойко Борисов.

"Новата “звезда" Тошко Йорданов явно не знае, че политиката е надпревара на идеи. Съветвам го да се държи настрана, когато спорът е между силни мъже“, каза Борисов по повод на изявленията на втория в ИТН.

Как смеят да сравняват ГЕРБ с терористи, когато като премиер аз съм бил приеман лично от всички лидери по света, включително от двама американски президенти?!, изрази възмущението си Борисов от непремерените изказвания на политическите опоненти.

Той припомни позицията на Съюза на съдиите в България по повод изявления на икономическия и на регионалния министър, в които те си позволяват да коментират критично съдебни решения. Кирил Петков и Виолета Комитова нанесоха непоправима вреда на доверието в правосъдието, цитира позицията бившият премиер.

Медицинските работници са нашата армия! Затова в управленска програма на ГЕРБ са заложени двойно увеличение на заплатите на всички в сектора – санитар, медицинска сестра, лекар. Героите в бели престилки са тези, които и през следващите две години ще бъде непрекъснато в битка, каза Борисов.

Христо Иванов всеки ден искаше да му предоставим информация за ревизията на “Лукойл". Защо днес не иска същото от корифея на мисълта от “Харвард" Асен Василев?, попита риторично той.

"Най-големите ми опасения се сбъднаха - признаха си, че са пипали кодовете на машините. Това не е ЦИК, а е ЦИРК. Гласовете, откраднати от ГЕРБ, ще отидат при Трифонов, важно им е той е да първи. Искат да откраднат изборите, както направи президентът на Венецуела Николас Мадуро“.

Борисов беше категоричен: нямам неизпълнени обещания !.Преведохме страната през десетки кризи и през коронавирус пандемията. В България в момента има три милиона ваксини, благодарение на нашите усилия. Служебният кабинет направи всичко възможно да провали ваксинационния процес, но лятото ще мине бързо.




Още по темата: общо новини по темата: 3350
11.10.2022 »
14.07.2022 »
06.07.2022 »
25.05.2022 »
23.05.2022 »
05.05.2022 »
предишна страница [ 1/559 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Матури 2024 г.
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: