Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Бойко за оферта от ДПС: Гладна кокошка просо сънува
Автор: Екип Varna24.bg 10:34 / 05.01.2012Коментари (5)1957
© Varna24.bg
Бойко Борисов категорично отряза офертата на ДПС за създаване на правителство на националното съгласие, което да обедини страната покрай тежките реформи в кризата.

"Гладна кокошка просо сънува", заяви премиерът в Бургас по повод лансираната напоследък теза от хората на Доган.

"На кого да се зарадваме?! Емел Етем ли искат да ни предложат за министър, или Чакъров, Кабил. По кой въпрос ние нямаме национално съгласие - че трябва да се строи инфраструктура, че трябва да се спазва бюджетен дефицит под 3%, да се харчи толкова, колкото се изкарва, приоритети наука, култура, археология.

Обществото го интересува това, което трябва да бъде направено, а не дали ще загубим след 2 години. Ние нямаме чувство за съхранение. Ако съм го имал, нямаше да направя правителство на малцинство", заяви Борисов.

Според него правителство на националното съгласие обикновено водело до национална катастрофа: "Вече няколко пъти сме сърбали попарата, благодаря."

Борисов разви тезата, че подобни оферти се лансирали, защото "виждат, че по-добре управляваме от тях и нито едно от апокалиптичните им предсказания, включително и за Виденова зима през 2010 г., не се случи".

Борисов отрече, че на предстоящата си среща с германския канцлер Ангела Меркел ще договаря закупуване на нови бойни самолети: "Няма да купуваме самолети, докато има криза, докато решаваме проблемите с театрите, културата, науката. Една от тежките ни теми с канцлера Меркел ще бъде защо при милиард излишък предишните не са си платили влаковете, а сега ние в условията на криза трябва да извадим 150 млн. евро."

Борисов потвърди обаче, че ще предложи два нови законопроекта - за Националната служба за охрана и за Националната разузнавателна служба. Премиерът не разкри подробности за промените, но се очаква двете служби да минат от президентската институция на подчинение на изпълнителната власт.

Източник: в. "24 часа"








Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 06.01.2012 г.
0
 
 
Дано съдбата ли, Господ, жестоко накажат до 9-то коляно тези, които така се подиграха с народа и скапаха България. Комунистите трябва да си платят все някога.
Aнонимен
на 06.01.2012 г.
0
 
 
Червената сган никога не е градяла, и винаги след себе си е оставяла само разруха и нищета от кражби и ограбване на простия ни народ! След тях, които идват са поставени винаги пред свършен факт!? -Пари няма!? ....Защо??? ...Защото, докато не ги напъхат по затворите, няма какво положително да ОЧАКВАМЕ! Те ще си продължават с интригите и саботажите за сметка на българския народ, -който за благодарност, ще ги избере на следващите избори. А бе, тъпа работа, ....ама българска! :-(
-2
 
 
Пак другите му виновни. То се знаеше , че червените олигарси са ти заложили к.... капани. Оплетохте се като пиле в калчища. Всеки ден все повече "мъдрости " ръси. тежко ни горко.О поредните некадърници , а кадърни за собствения си джоб. Народеца кучета го яли.
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Великден 2024 г.
Акция на ДАНС и КПКОНПИ, обискираха дома и офиса на шефа на Митниците
Бум на коклюш в България
Лоша инфраструктура във Варна
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре (418) 14%
Добре, но можеше и по-добре (395) 13%
Не се справи (578) 19%
Пълна трагедия (1615) 54%

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: