Борисов: Бил съм и опозиция, и управляващ! Искрено вярвам - съединението прави силата!

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (7)
22:08 / 10.07.2020
1875
На специален брифинг днес директорът на Българска народна банка Димитър Радев, министър председателя на България Бойко Борисов, министърът на финансите Владислав Горанов коментираха приемането на България в чакалнята на еврозоната, което стана факт преди минути.

"Време е да се поздравим по отношение на присъединяването на българският лев към влаутният механизъм в чакалнята на еврозоната. Това за нас е само началото. Свързваме кръвоносната система на нашата икономика със най-силните формирования на света. В съвремения глобален свят Европейският съюз трябва да бъде все по-обединен. Имаме шанс в следващите десетилетия да постигнем развитие, което българските граждани заслужават" каза министър Владислав Горанов.

"На всички, които подкрепиха България, изказвам благодарности. Надявам се скоро и нашите съседи Румъния да се присъединят към нас. Същевременно обаче не се радвам, криво ми е. Днес трябваше да сме заедно с президента Радев. .... Дали не можем да проявим малко мъдрост? Моето предложение, включително и към опозицията - да се хванем да работим, митингите да са в заводите и фабриките, тежки времена се задават. Виждате, че прокуратурата всеки ден навестява някое наше министерство. Не се бъркам в работата на прокурорите, не им давам и оценка. Когато сме единни, когато не си правим ние мръсотиите един на друг, България ще дръпне напред! Истински щях да бъда щастлив, и президента да седеше тук."

Виж коментарите (7)
Още новини от Национални новини:
Има ли причина да се притесняваме за цените на горивата по празни...
Проблеми по българските плажове, летният сезон блокиран?
Дезинформация: Кой лъже за ваксините срещу коклюш?
Банкери предупредиха: Лихвите по депозитите ще се вдигнат!
Бойко Борисов: Всеки документ се пращаше на Лена да провери дали ...
Делян Добрев: Всеки път, когато са ме викали в кабинета на Пеевск...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).