Борисов: Никой освен ГЕРБ не може да се противопостави на грозната коалиция

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (34)
17:30 / 03.01.2014
3204
Тези, които се втурнаха да коментират, че се оттеглям, да не бързат да се радват, това е написал лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в профила си във фейсбук.

"Искрено се забавлявам последните няколко дни. От едно мое изказване, че годината е празна и че чисто човешки съм се уморил и имам нужда да си почина, анализаторите, които обслужват политически интереси, се втурнаха да коментират, че се оттеглям. Виждам колко много ги е страх политическите ми опоненти, но ще им кажа да не бързат да се радват. Аз си починах много добре около празниците, изпратих една година трудна за мен и в здравословен план, но вече се чувствам страхотно, в прекрасна форма съм", пише Борисов във фейсбук.

"Искам на всички тези анализатори, които се упражняват по проекта на Изпълнителната комисия на ГЕРБ, зам.-председатели и дори по моето оттегляне, да им кажа, че дълбоко не са познали, дълбоко грешат. Този път предложенията и решенията ще дойдат лично от мен, носейки цялата отговорност за партията, никой друг освен мен не е запознат с тези планове, за да се правят подобни анализи", пише Борисов във фейсбук.

"Най-бързият начин някой да се провали в ГЕРБ и да не бъде издигнат, е като почне да се саморекламира в медиите. Напълно съм наясно, че партията трябва да бъде отворена не само за нови и успели хора, но и за доказали се и лоялни членове, които са работили добре и са натрупали опит", пише Борисов.

"Новата Изпълнителна комисия ще бъде много добра сплав между проверени партийни дейци, допринесли за десет поредни победи на ГЕРБ на избори срещу БСП, ДПС и "Атака" и нови, заслужили доверието на партията и обществото хора. Само заради хората, които се интересуват от истината, ще кажа, че нито едно име не е обсъждано между мен и когото и да е било в партията или пък "запознати". Всичко, написано по въпроса, е груба спекулация. С това е видно, че никой освен ГЕРБ не може да се противопостави на грозната коалиция - БСП, ДПС и "Атака" и техните новосформиращи се патерици", пише Борисов във фейсбук.

Източник: Агенция "Фокус"


Виж коментарите (34)
Още новини от Национални новини:
Отпускат първоначално 100 млн. лева за изграждането на Национална...
Уникален случай за българите: Имат собствено жилище, но въпреки т...
Главчев за разчистването на терена за детската болница: Изпълните...
Енергийният министър: Ядрената енергетика остава основен приорите...
Митничари пипнаха македонец с 21 кг. амфетамин на ГКПП "Гюешево"
Някои държавни служители взимат заплати от над 6000 лева – вижте ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).