Борисов: Прах в очите на хората, Трифонов не иска правителство!

Автор: Васил Динев
Коментари (3)
17:24 / 12.07.2021
1763
Бойко Борисов говори пред журналисти от 17,00 часа днес в централата ан ГЕРБ. Ето и акцентите от изказването му:

"ГЕРБ печели в 16 области, ИТН - в 8, ДПС в 5, ДБ - в 2. Бойко Борисов печели в София. Умните и красивите гласуват за ГЕРБ, работещите - за ГЕРБ. Тях искат да изчегъртат.

Бившият премиер помоли ЦИК да даде списък на електронните специалисти, настройвали машините в чужбина: "Кои са те? Откъде ги намериха? Как настройваха машините?", попита той. И се учуди, че на финалната права не могат да се преброят 2,5% от гласовета на вчерашния вот.

"С 30 000 души са по-малко гласувалите в чужбина въпреки повечето открити секции там. В 11,00 часа Трифонов обяви състава на правителството. Така подплашиха хората, че постигнахме това, което искаше Румен Радев.

Кой политик в момента може да каже, че представлява народа при тази ниска избирателна активност? Мараджиев от Пловдив област арестуван преди дни и днес пак сме първа политическа сила там. Демокрацията замина, има един ботуш, който ни сто ина главите.

Честито, Слави! Ако така мислиш, че си ни победил - честито! В Русе в една секция гласуват майка, баща и син и тримата дават преференции за сина. А накрая се оказва, че за това момче има две преференции.

С Ники Василев имам отлични отношения, но той не е ново лице. Как ще приемат бюджета толкова много партии? Днешното изявление на Трифонов означава, че той не иска да има правителство. Това е прах в очите на хората. Така не знам коя партия ще отиде да го подкрепи. Това е играта на Румен Радев - да остави служебното правителство. Връщането на кадри на НДСВ не е случайно, това са икономически кръгове. Благодаря на хората, че преодоляха страха. Човекът с трите джипа говори за джипа".

Виж коментарите (3)

Още по темата (3350):
11.10.2022 Проф. Гечев: Правителство е възможно по-скоро с третия мандат
14.07.2022 Скандал и остри реплики в ЕП заради снимките от спалнята на Бойко Борисов
06.07.2022 Осъдиха варненка, гласувала два пъти на парламентарните избори през април 2021 г.
25.05.2022 След въпрос на ГЕРБ премиерът скандално призна: Областният управител на Варна няма достъп до класифицирана информация
23.05.2022 Журналистка провокира Слави Трифонов с въпроси: Държавата става все по-зле! Ти къде си, Слави?
05.05.2022 Кристиан Вигенин сподели за приоритетите на БСП
Още новини от Национални новини:
Справедливост след тежки катастрофи: Ще има ли по-бързо правосъди...
Служебният министър на туризма каза ще има ли поскъпване на шезло...
Още преди началото на летния сезон "дерат кожи" по Южното Черномо...
Василев отговори на Борисов: Нека да видим програмата му и ще гов...
Моторист е загинал при катастрофа в Лясковец
Служебният здравен министър: Имаме данни за епидемично разпростра...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).