Божков: Чакай ме във Варна. Идвам

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
14:51 / 08.07.2021
2803
Грандиозно закриване на кампанията си готви партията на Божков. За финал на предизборното си турне на 9-и юли те са избрали именно Варна. Из града вече тръгнаха слухове, че самият Божков ще акостира в морската столица и лично ще постави финала на една много успешна по думите му предизборна кампания. Намеци за това неведнъж са били правени през Фейсбук профила на бизнесмена. Става дума за поредицата от илюстрации, в които той се намира в море и все повече се приближава към брега. Анализатори смятат, че брегът е именно Варна.

Като най-силен аргумент обаче се смята отговор на стори на бизнесмена от Инстаграм, в което отговаря на известен инфлуенсър. "Чакай ме във Варна. Идвам“.

Междувременно на официалния профил на водача на листата на партията адв. Кристиян Богоев се появи и информация за събитието. Според анонса участие ще вземат фолклорни формации, брейкъри, танцови групи и местни звезди. Организаторите са подготвили и много изненади за присъстващите.

Водачът на варненската листа адв. Кристиян Богоев обещава да представлява изключително интересите на своя град в парламента. Той, оказа се, е и единственият варненец водач на листа от популярните партии. Всички други са излъчили жители на София, които според Богоев, няма как да се грижат за морската столица, защото не познават нейните проблеми, култура, специфики. "Неведнъж съм казвал, че морски не може да го управлява горски. Е, опитаха се последните 10 години и виждаме резултата. Затова страната е разделена на многомандатни избирателни райони, за да може всяка общност, всеки град и област да изберат кой да ги представлява в парламента. Редно е за Варна, народният представител да е от Варна, да си е пукал гумите по нашите пътища, да са му преливали контейнерите за боклук пред блока, да го е яд, че е толкова мръсен градския плаж и още куп локални проблеми. Да познава не само табелата за Варна, но и сърцето на града.“, коментира разпалено адвокатът.

Подобно на обиколката в другите градове и тук хората ще имат право да задават въпроси на Божков и той ще отговаря. Досега "Българско лято“ посети над 15 областни града и навсякъде живите включвания от Дубай предизвикваха голям интерес. Избирателите в цяла страната задават едни и същи въпроси: кога ще имат добре платена работа, кога в България ще спре да се краде, как ще се повишат доходите. Не липсваха и провокатори, които питаха Божков директно с какво е по-различен от статуквото и той в свой стил лаконично отговаряше, че него, за разлика от тях, не могат да го купят.

Запитан за коалиции, Божков е категоричен, че няма да участва в такива със статуквото, а що се отнася до Слави, той изрази притеснение, че неговата партия, на практика вече не е негова. Факт, който се разкрива и от карикатурите му във Фейсбук, където в джоба на висок гологлав мъж, друг мъж с фес пуска пачки в задния джоб зад гърба на всички.

Събитието на входа на Морската градина ще започне около 18.00 ч., а от 19:00 ч. Божков ще отговаря на въпросите на варненци. Организаторите са предвидили много изненади и безплатни напитки.

Платена публикация

Виж коментарите (0)

Още по темата (3350):
11.10.2022 Проф. Гечев: Правителство е възможно по-скоро с третия мандат
14.07.2022 Скандал и остри реплики в ЕП заради снимките от спалнята на Бойко Борисов
06.07.2022 Осъдиха варненка, гласувала два пъти на парламентарните избори през април 2021 г.
25.05.2022 След въпрос на ГЕРБ премиерът скандално призна: Областният управител на Варна няма достъп до класифицирана информация
23.05.2022 Журналистка провокира Слави Трифонов с въпроси: Държавата става все по-зле! Ти къде си, Слави?
05.05.2022 Кристиан Вигенин сподели за приоритетите на БСП
Още новини от Национални новини:
Джип предизвика катастрофа в Казанлък, има пострадали
Калин Стоянов: Зарадвахме отново децата от Националната благотвор...
Управителят на НЗОК Момчил Мавров ще съди Лена Бориславова
Бивш енергиен министър за "Боташ": Обвинявам депутатите в лъжа, м...
Проф. Чорбанов: Ваксината срещу коклюш, която се поставяше до 201...
Устойчив туристически сезон по Северното Черноморие очаква служеб...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).