Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
¬ход
close
«ј–≈∆ƒјЌ≈...
Ќачало
¬арна
—портни
–егионални
Ѕългари€
ћеждународни
Ћюбопитно
√алерии
Ћичности
RSS
¬сички
Ѕизнес
ƒруги
»нституции
 риминални
ќбщество
÷иганка към училищен директор: “и ли ще ми казваш, ма! Ѕела да те удари, к**ва"
јвтор: ≈кип Varna24.bg 14:37 / 07.10.2017 оментари (21)1147
© Varna24.bg
»люстративна снимка
»зключително интересен случай, доказващ докъде е стигнала циганската наглост, се по€ви в регистрите на –айонни€ съд в Ѕургас. ј именно - истори€та на агресивна ромка, ко€то нападнала училищен директор, е шокираща. ћежду кориците по делото, гледано от съди€ јнатоли Ѕобоков, стават известни куп шокиращи факти, пише "‘лагман".†÷иганка с инициали ј.’.ћ. е осъдена на глоба от 100 лева заради това, че се нахвърл€ на училищен директор в Ѕургас.

—лучката е от 3 октомври т.г., а името училището е засекретено и не става известно от материалите по делото. ƒетето на наглата циганка било записано в първи клас, но до този момент така и не се по€вило в училището. Ќа 3 октомври майка му разбрала, че дават подаръци за всички първолаци и буквално си счупила краката, за да ги вземе от училището. ƒарът бил от спонсор за всички първокласници и включвал - раница, моливи, цветни бои и други ученически пособи€. ÷иганката вл€зла в класната ста€ и директно взела една раница с подаръци за детето си. ”чителката се опитала да € спре, но не усп€ла. ¬ този момент срещу не€ се изправила директорката, ко€то най-човешки се опитала да об€сни, че детето й ще получи подарък, когато тръгне на училище, а до този момент това не се е случило. Ќ€мало и уважителна причина за отсъствието му. ѕоследното отключило агреси€та в циганката, ко€то нападнала директорката.

"“и ли ще ми казваш, ма! Ѕела да те удари, к**ва", крещ€ла жената, а след това започнала да кълне на цигански. Ќа м€сто веднага е извикана полици€, а нарушителката арестувана и съдена по ”каза за борба с дребно хулиганство. √лобата е символична, защото е първо нарушение и е имало само вербална атака. ƒруг е въпросът дали ще бъде платена. ¬ момента обаче се обсъжда пром€на в законодателството и подобни глоби ще бъдат плащани с обществен труд.

«ареждане! ћол€, изчакайте ...
0
 
 
100 лева пак са малко, ако същата сцена се разиграе с българка глобата ще е поне 500 лв
0
 
 
ми правителствата 27 г това лансираха, това докараха!ј та€ мръсната на снимката, пак е тази магистралка от комлука , посто€нно € слагат на статии с цигани, кво толкова са € харесалирЯШВ
-1
 
 
«атова когато бъдещето и обсто€телствата ви предложат адекватна /и единственна/ възможност и решение на проблемите не се майте и действувайте ефективно.Ќ€кога на прадедите ни преди/около 150 години/се е предоставила възможност но не са съум€ли да € оползотвор€т. »наче да си чешем тук езиците и да се ежим не промен€ нещата. ѕодготовка /ментална ,физическа и материална/ ни тр€бва и изчакване на удобен момент. јко не се по€ви такъв или тр€бва "априлско" въстание или жална ни майка .....отиде си един от най древните народи и държава. —лед нас ще има ћангали€..... а после богоизбраното племе ще ги прочисти както в обетованите земи и ще се настани тук по познат сценарий. “ова е режисурата за нас щото сме им трън в очите /най малкото като по древни/  ј«ј’ !!!
0
 
 
«апочнах да забрав€м. »сках да знаете, че н€ма значение дали детето на циганката ходи на училище или не. ¬ажното е за циганката да взема детски и социални помощи, които към днешна дата са : 150 лв. еднократна помощ за бременност + 250 лв. еднократна помощ за раждане на първо дете . » след раждането 100 лева месечно до навършване 1 година на детето /след първата година тези 100 лева продължават да се дават като социална помощ/ + 35 лева месечно до навършване на 18 г. на детето + 20 лева месечно от парти€ "≈вророма" + 2,15 лв. месечно допълнителна помощ за достигане на семейни€ ƒћƒ /ƒиференциран минимален доход/. ѕрез годината: 284 лева еднократна енергийна помощ + 325 лева еднократно " ратна помощ" за посрещане на инцидентни обсто€телства + 4 пъти в годината хранителни помощи - 2 пъти от ≈— , 1 път от ƒ‘« и 1 път от Ѕ„ . —ега си направете сметката колко взима една 12-13 годишна циганка месечно с едно дете и защо не искат да ход€т на училище.
0
 
 
јко беше българка, щ€ха да изпишат и трите имена, семейното положение , ≈√Ќ-то и роднина ли е на ƒел€н ƒобрев. ÷иганката - само с инициали. ¬ести,  апитал, ћонитор, “руд и останалите ѕеевски медии непрекъснато работ€т срещу ликвидирането на българската наци€, подкреп€ни от 100 годишни “–ќ…Ќ»  ќјЋ»÷»».
«ащо н€мате тема за избора на генерален секретар на ќќЌ?
на 07.10.2017 г.
+1
 
 
–азбийте й муцуната на то€ изрод, па да видим друг път ще говори ли така!
+2
 
 
“ъпите мангали никога н€ма да се интегрират, след известно време н€ма да им се налага дори, защото Ѕългарите н€ма да имат правото на глас поради демографски дефицит.јз го знам, вие го знаете, свиквайте и го приемайте, защото от години ги убиваме и ги пъдим тука във виртуалното пространство и това ще е най-сериозното, което ще предприемем. «атова нека всички да се хванем за палците и да свикен със позата, във ко€то нашето правителство, цигански€ етнос и най-вече ние самите сме се поставили.
+3
 
 
— мангала интеграци€ н€ма, н€ма и да има, те са мързеливо племе
 оментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! ¬сички коментиращи са се съгласили с ѕравилата за публикуване на коментари.
»«ѕ–ј“» Ќќ¬»Ќј
« ёли 2019 г. »
пон
вто
ср€
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
¬иж още:
јктуални теми
„ерно море в ѕърва лига, сезон 2019/2020
“¬ и шоу сезон 2018/2019
’акер удари Ќјѕ
’ороскоп за ден€
Ќационален отбор по футбол
назад 1 2 3 4 5 напред
јбонамент
јбонирайте се за mail бюлетина ни !
јбонирайте се за наши€ e-mail и ще получавате на личната си поща информаци€ за случващото се в ¬арна и региона.
e-mail:
јнкета
 ак се справи общината с почистването на снега?
ћного добре
ƒобре, но можеше и по-добре
Ќе се справи
ѕълна трагеди€

–ј«ƒ≈Ћ»:
Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
ѕотребители
√–јƒќ¬≈:
ѕловдив
¬арна
Ѕургас
–усе
Ѕлагоевград
«ј Ќј—:
«а контакти
«а реклама
≈кип
ѕравила
¬арненци във facebook
RSS за новините
‘утбол на живо по телевизи€та
©2008 - 2019 ћеди€ груп 24 ќќƒ. Varna24.bg - ¬сички права запазени. — вс€ко отвар€не на страница от Varna24.bg, се съглас€вате с ќбщите услови€ за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени). ¬ъзпроизвеждането на цели или части от текста или изображени€та става след изрично писмено разрешение на ћеди€ груп 24 ќќƒ. ћнени€та изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и ћеди€ груп 24 ќќƒ не носи отговорност за т€х. ѕостав€нето на връзки към материали в Varna24.bg е свободно. —айтът е разработен от ћеди€ груп 24 ќќƒ.
—татистика: