Цветанов: Основен опонент за ГЕРБ на предстоящите местни избори ще бъде популизмът

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:46 / 28.08.2015
2068
Основен опонент за ГЕРБ на предстоящите местни избори ще бъде популизмът, а най-големият партньор - всички избиратели, които ще гласуват. 

Това заяви във Варна зам.-председателят на ПП ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб на партията Цветан Цветанов по време на участието му в VIII-я редовен летен университет на МГЕРБ, предаде репортер на Радио "Фокус" - Варна. 

Цветанов допълни, че по време на предизборната кампания се надява на толерантност от страна на опонентите на ГЕРБ и допълни, че хората искат да се направи реален отчет на свършеното, да им бъде показано какви са перспективите. Това се отнася най-вече за младите хора, които трябва да бъдат активни и да могат да направят своя избор, който за Варна е Иван Портних, а за София - Йорданка Фандъкова, категоричен беше Цветанов. Той каза още, че за последната година и половина Варна е придобила един по-нормален облик, което се дължи най-вече на търпението на гражданите. 

Всички заслужават това - и жители на Варна, и нейните гости и ето че резултатите вече са видими. През последната година и половина по оперативни програми и от национално финансиране градът е усвоил над 300 млн.лв. и това се дължи единствено на работата на екипа на Иван Портних, посочи Цветанов. 

Той допълни, че кметовете на ГЕРБ в цялата страна полагат максимални усилия резултатите от тяхната работа да бъдат видими. ГЕРБ ще проведе една позитивна и градивна предизборна кампания и съм сигурен, че избирателите ще оценят това, посочи още Цветан Цветанов. По отношение на цената на предстоящите избори - 51 млн,.лв. той заяви, че това са реалните финансови разчети и че не бива да се спекулира с този важен за държавата въпрос.

Виж коментарите (0)

Още по темата (294):
25.02.2016 Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Въглен: Ще работя за изграждането на нова детска градина в селото
25.02.2016 Във варненско село отново ще избират кмет през март
24.01.2016 Цветан Цветанов идва във Варна, ще анализира местните избори
14.12.2015 Сменят градското ръководство на АБВ заради слабите резултати на изборите
28.11.2015 ДАНС установи руска връзка в хакерската атака на ЦИК
26.11.2015 Съдът потвърди избора на Иван Портних за кмет на Варна
Още новини от Национални новини:
Лекар каза кои са най-рисковите групи за коклюша
Случаят "Пуделгейт": Марин Димитров иска да излезе на свобода
Не забравяйте чадърите, очакват ни валежи
НИМХ публикува официалната прогноза за празниците
Белла Дамянова, НМД: С последователност и приемственост държавата...
Делян Добрев разкри какво се е случвало на срещите между него, Ас...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).