Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Д-р Антония Първанова: Чакам този момент от година и 9 месеца! Митът за PCR тестовете падна!
Автор: Диана Бикова 13:49 / 31.07.2021Коментари (7)3127
© Фейсбук
Бившето острие на НДСВ и ексевродепутат д-р Антония Първанова води битка с масовата психоза около коронавируса още от самото начало. Последният й коментар по темата е след официалното съобщение за ненадеждността на PCR тестовете за Covid-19.

"Науката победи! Чакам този момент от година и девет месеца. Истината и медицината, основана на доказателства, възтържествуваха - митът за крайната дума на ПСР тестовете при диагностицирането на Ковид-19 и откриване на SARS-COV-2 у хора с грипоподобни симптоми, най-после получи опровержение, и то не от кого да е, а от Центъра за заразни заболявания на САЩ. Те си издигнаха този тест в култ, те си го свалиха. Сега се уплашиха, защото почтената научна общност се окопити и организира. На бял свят бяха извадени данни от проучвания, доказващи по безспорен начин грешката в отчитането на резултатите от ПСР теста и невъзможността му да разпознае SARS-COV-2 между над 46 различни вида РНК вируси, някои в пъти по-опасни от него.

Почти две години по-късно, когато масовите протести заплашват да пометат политическия и псевдоекспертен елит на пандемията и от цялата схема замириса на международен съд, истеричният фанатизъм за нашето спасяване вече е неудобен за властта. Започва смяна на посоката и първият глинен крак, върху който се крепеше цялата Корона-пандемия, се счупи. Остават още няколко стъпки, за да се разграничат заболелите и починали от други респираторни вируси (в т.ч. сезонен грип), които мистериозно изчезнаха от март 2020 до юли 2021.

Междувременно, мнозина трупат грандиозни печалби от страховете и страданията на милиони хора по света. За останалите остава философското утешение, че накрая всеки плаща собствената си сметка.

Из съобщение на CDC:

"След 31 декември 2021 г. CDC ще оттегли искането до Американската агенция по храните и лекарствата (FDA) за разрешение за спешна употреба (EUA) на CDC 2019-Novel Coronavirus (2019-nCoV) RT-PCR Diagnostic Panel, анализ, представен за първи път през февруари 2020 г. за откриване само на SARS-CoV-2.

CDC предоставя това предварително известие за клиничните лаборатории, за да разполагат с достатъчно време за избор и прилагане на една от многото алтернативи, разрешени от FDA.

В подготовка за тази промяна CDC препоръчва клиничните лаборатории и тестовите сайтове, които са използвали CDC 2019-nCoV RT-PCR анализ, да изберат и да започнат прехода си към друг COVID-19 тест, одобрен от FDA.

CDC насърчава лабораториите да обмислят приемането на мултиплексен метод, който може да улесни откриването и диференцирането на SARS-CoV-2 и грипни вируси.

Такива анализи могат да улеснят непрекъснатото тестване както за грип, така и за SARS-CoV-2 и могат да спестят както време, така и ресурси, докато се насочваме към грипния сезон.

Лабораториите и местата за тестване трябва да валидират и проверят избрания анализ в рамките на тяхното съоръжение, преди да започнат клинични тестове."

П.С. Малцина бяхме, които не се пречупихме под институционалния натиск, под политическите манипулации, медийни атаки и корпоративен лобизъм, но цената да си на страната на истината в полза на хората определено си струваше", написа тя във Фейсбук.



Още по темата: общо новини по темата: 14886
15.03.2024 »
15.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
12.03.2024 »
12.03.2024 »
предишна страница [ 1/2481 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Тази жена за разлика от вас има и образование и акъл.Пет година евродепутат и една от най успелите в политиката.Владее няколко езика перфектно.
-1
 
 
Оставете я тая мумия.Нея нищо не я лови тя отдавна се е спиртосала.
-2
 
 
Наври си главата където искаш,шматко проста!Като си толкова умна,защо не предложи нещо за предпазване,диагностициране или лечение,а само плюеш?Защото си проста,тъпа,пишман *дуфтурица*!
0
 
 
Няма ли да се намери журналист, който да се осмели да попита: Къде е това "официалното съобщение за ненадеждността на PCR тестовете за Covid-19"? До момента всички "капацитети", които въртят темата, посочват сайта на Центъра за контрол на заболяванията. Текста там, обаче, е съвсем друг. Накратко - спира се използването на един модел комплект материали за PCR тестове. Който, въпреки че е много точен, дава резултат много бавно и отнема много ресурс за обработка. Посочва се и линк, към над 100 други комплекти (които пак са за PCR тестове - не са за друг тип тестове), които да се ползват. И се посочва, че даже вече има и комбинирани тестове - за проверка за няколко вируса.
0
 
 
Дърто, това се знае още от момента в който е открит този тест, просто сега го признаха окончателно
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
Дете почина в училищен двор в Казанлък
Президентски избори в Русия
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: