Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
DJ Станчо: Недоумявам как в мирно време Валери Симеонов обявява войни
Автор: Екип Varna24.bg 09:18 / 14.08.2017Коментари (21)1546
©
"Вие като вицепремиер явно изземате функциите на вътрешния министър. Вие от позицията на какъв го правите? Не ви ли е срам, не ви ли е неудобно? Как се чувства той - като някакъв робот?! Вдига лявата ръка и десет човека в едната посока. Вдига другата и още десет в нея. Не ви ли е срам, как да си вадя хляба аз. Взимате храната на семейството ми." Така избухна DJ Станчо в ефира на bTV, чийто лаптоп бе отнет, а самият той задържан при акция на вицепремиера Валери Симеонов в Слънчев бряг от преди два дена. 

"Бях унижен пред целия свят, защото дискотеката беше пълна с чужденци. И вчера останах без работа. Не успях да поема ангажиментите си. Лаптопът ми е в полицията. Искам да си го прибера. Три дни не знам къде се намирам". Той разказа, че полицаите със заповеден тон са му казали да изключи абсолютно всичко. 

"Този лаптоп го прибираме. Аз им казах, че лаптопа няма да им го дам. Беше ми казано, че тогава ще ме задържат за 24 часа", споделя преживяването си музикантът. Той допълни, че от май месец всеки божи ден заведението е проверявано. 

"Аз съм жертва. Недоумявам как в мирно време Валери Симеонов обявява войни". 








Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 15.08.2017 г.
0
 
 
Простотията е наследствена (по името му)....
+1
 
 
Най-популярния диджей в света не може да си купи нов лаптоп! Като е увеличавал музиката над позволеното, никой не му е виновен. Значи той ходи да вдига шум на целия курорт, гледа че се продават и наркотици, но си трае мишока и си взима 500лв на вечер за съучастието. И после някой друг му е виновен? Е да го духа цървула. Мутрите които го викат да пуска музика на наркоманите, сега те да му купят лаптоп.
+1
 
 
"...Недоумявам как в мирно време Валери Симеонов обявява войни". А защо собствениците и управителите на заведенията са обявили война на почиващите по курортите? И това не е от година или две.
0
 
 
Леле направо не мога да повярвам какви работи пишете. Тук казуса не е дали ДиДжея е лайнар или не, а дали държавата е адекватна. Имате нарушение на закона (санкциите са за дискотеката не за персонала) и изместване на фокуса на публичното внимание. Проверката установява нарушения на дискотеката, задържат ДиДжея за назидание и след като това става, дискотеката продължава да работи като идва следващия ДиДжей. Накрая боса на който е клуба си брои парите, а гостът който пуска музиката задържан. На всичкото отгоре така представени нещата, че хората да коментират ДиДжейя, а не дискотеката!
0
 
 
Затваряйте ги тея наркомански клубове!!! Дори и шепата туристи сега нямало да ходят в Слънчев бряг... Едно време слънчев бряг се пукаше по шевовете обаче след нахлуването на нарко барове и такива диджей всичко се разпадна. Аз като родител ти казвам Станчо-от такива като теб ще пазя децата си.
0
 
 
Кви са тия лайнари-диджей бе? Тия тъпаци за какви се имат ,за какви се мислят? Тоя измислен Диджей в една нормална държава щеше да чука сега тухли за един месец,а не да се прави на унижен! В коя държава в курортите им има такава цигания и такава дандания? В Столюпеново вкараха малко ред със сватбите, а тия по курортите-много наперени станали...Макар и да не харесвам "патриотите"- Валери Симеонов заслужава не само похвала, но трябва да бъде последван и от другите депутати, които да си използват правата и имунитета точно за такива неща! Именно с такива прояви депутатите ще спечелят реноме и симпатии!
+5
 
 
Аууу,световно неизвестния станчо бил унижен пред целия свят!?!Ай сиктир,помияри скапани,да ви направят един бетониран терен на десетина километра от нормалните почиващи и там серете,боцкайте се,повръщайте,танцувайте голи,изобщо правете каквото си намислите!
Сподели какво ново....
на 14.08.2017 г.
+3
 
 
Похвални действия на Валери Симеонов! Стига да не стане като с облитането с вертолет на богаташките имения преди няколко години!
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Матури 2024 г.
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: