Да помогнем на Иванина да спаси майка си

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
08:58 / 30.12.2015
485
Едно младо момиче се обърна в социалните мрежи с молба, да помогнем, кои с каквото може и да спасим майка й.

Присъединяваме се към молбата на Иванина Димитрова и вярваме, че много добри хора ще подкрепят нейната кауза. Ето какво написа момичето във Фесбук:
"Здравейте мили приятели, колеги и близки...Създадох тази група за да се обърна към вас с една огромна молба да помогнем на моята единствена и безценна мама в борбата и за живот...

Тя се бори с рака вече цели 2 години и е съвсем близо до финала на тази битка, но имаме нужда от вашата подкрепа...в началото беше ужасно страшно, когато ни съобщиха новината,че има рак на дебелото черво с разсейки по всички органи...казаха ни че ако не се повлияе благоприятно от химиотерапия и остават 3 месеца живот...но тя не се сломи от тази новина, а напротив започна истинска война срещу тази диагноза!!!

Опитваше всичко което прочете или чуе от близки и интернет, всевъзможни билки и отвари от най-различни краища на България и света, за които знаехме, че имат благоприятен ефект при лечението на онкологични заболявания,разбира се междувременно провежда и интензивна химиотерапия и доста операции в Белгия , но ето тук идва и самият проблем, ние бяхме безумно щастливи,че тя е осигурена там и я лекуват на достъпна за нас сума получава нужното внимание и специализирана медицинска грижа и прочие, но не осъзнавахме,че държавата плаща на болницата за всяка една манипулация,всяка химиотерапия,всяко изследване с пет-скенер и тн. и сега когато сме го унищожили до толкова, че тя има едва 4 малки разсейки в белите дробове (които дори са спрели да се развиват слава богу) докторите не желаят да я доизлекуват, а само я поддържат в това състояние за да продължи болницата да взема средствата които се отпускат за тези манипулации. 

Не знам колко от вас са наясно какво представлява химиотерапията, тя е токсична течност която се влива венозно и убива както раковите, така и здравите клетки в целият организъм, след няколко банки химиотерапия човек не е в състояние да се храни,повдига му се от всичко,няма сили да стане, усеща изтръпване и електричество в крайниците си и още безброй ужасни странични ефекти, затова ви моля да ми помогнете да спася майка си от тези мъки. Това не и помага, а само я съсипва. Благодаря на всички!"

Банковите сметки на които можете да направите своето дарение са в банка ЦКБ:

Сметка в лева IBAN: BG96 CECB 9790 10B9 5408 00
Сметка в евро IBAN: BG13 CECB 9790 14B9 5408 00
А повече за историята на Иванина и нейната майка, можете да научите в групата "Да помогнем на МАМА"


Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Министерски съвет осъжда атентата срещу словашкия премиер Роберт ...
Вицепремиерът Людмила Петкова ще е председател на Националния съв...
Отпускат спешно 39 млн. лева за заплатите на университетските пре...
Дадоха 2 министерства и 34 общини на АДФИ заради нередности във ф...
Премиерът Главчев на среща с "Прозрачност без граници": Ще провед...
Икономист за приема на еврото в България: Бавенето на еврозоната ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).