Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Даниел Митов: Започвам да мисля, че в България се извършва преврат
Автор: Екип Varna24.bg 10:09 / 02.06.2021Коментари (0)1115
©
"За нас не е важно да драматизираме ситуацията в държавата. Важно е да разкажем на гражданите какво се случва. Опитваме се да действаме политически зряло и да показваме на българските граждани реалността, а не да я драматизираме". Това заяви заместник-председателят на ГЕРБ Даниел Митов в студиото на "Здравей, България" по Нова тв и допълни:

"Истината е обаче, че всяко нещо, което беше казано вчера, бе изнесено с факти. Фактът, че вчера на пресконференция и г-н Биков, и г-н Георгиев и г-н Гаджев излязоха и изброиха имена и длъжности на хора, които са назначени в сегашния кабинет и как те са свързани с БСП. Две трети от назначенията са си червени. На практика президентът Радев върна БСП във властта без те да са спечелили избори. Очевидно връща модела Орешарски и БСП на малки партизански отряди взема властта без да е ходила на избори".

Според заместник-председателя на ГЕРБ се уволняват хора, които са професионалисти, които са си вършили работата през години и които никой не е могъл да обвини в каквото и да е.

"Сценарии може да има всякакви. Това е сбъднат кошмар за българските граждани. Като гледам накъде вървят, наистина започвам да си мисля, че в България се извършва преврат поради простата причина, че един служебен кабинет, чиято задача е да преведе страната през два месеца, да осигури континуитета на администрацията и да организира избори, да се занимава с нещата, с които се занимава в момента. Тук не става въпрос само за уволнения и назначения. Става въпрос за някакви дългосрочни политики, които те са си заложили", каза още Даниел Митов.

Той заяви, че подозренията за сценарий за оставане на служебното правителство по-дълго време, може да се окажат и легитимни, имайки предвид как действат и в ЦИК с евентуалното прилагане на "безумното изборно законодателство, което беше прието от предишния парламент за една нощ".

"Не зная дали ще могат да приложат гласуваното. Те дори не си дават сметка, че приетото изборно законодателство ще доведе до огромни проблеми в изборния ден и може да доведе дори до касиране на изборите.

Ние искаме изборите да се проведат нормално, свободно, честно, за да могат българските граждани да изразят волята си", каза още заместник-председателят на ГЕРБ Даниел Митов.



Още по темата: общо новини по темата: 3350
11.10.2022 »
14.07.2022 »
06.07.2022 »
25.05.2022 »
23.05.2022 »
05.05.2022 »
предишна страница [ 1/559 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Газови доставки
Природни стихии
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: