Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Деница Сачева: Казаното от Кирил и Асен е скандално и обидно
Автор: Екип Varna24.bg 15:48 / 27.05.2023Коментари (0)907
©
Болни фантазии, болшевизъм, злоупотреба с властта за лични цели, липса на елементарна човешка етика. Нищо от това, което чух в записите не е нормално. А не малка част от разказаното в него е и лъжа.

Това написа депутатът на ГЕРБ Деница Сачева по повод на скандалните записи, които бяха разпространени през вчерашния ден. "Фокус" публикува без редакторска намеса коментарът на Сачева:

Казаното от Кирил и Асен е скандално и обидно за:

1. Жените. Представени като плачливи и нерешителни. За партия, която никога на ключови позиции не номинира жени, вероятно това е нормален стереотип. Но за жените от ГЕРБ – не са познали.

2. Демократична България. Представени като интелектуални маргинали, към които ПП нямало смисъл да се присъединяват, защото като гледали залата и те им се виждали малко, а пък левите повече. Затова решили да намигат към избирателите с леви убеждения.

3. Румен Радев. Представен като човек, който прави ала – бала с изборите. И не само. Цялата машина работила за тях. За какво говорят всъщност Кирил и Асен?

4. Държавната администрация и хората, работещи в регионалните структури из цялата страна. Хиляди хора трябвало да бъдат уволнени до крак. Дори и незаконно. Заиграването с лявото явно е отишло чак до болшевизъм. Няма хора - няма проблем. Между другото, ако кастингът на новите шефове на агенции ще е като този с напусналите ИТН - хайде, няма нужда!

5. МВР. Представено като инструмент за правене на избори. Трябва да правим местни избори с наше МВР, казва Асен Василев.

6. Посолствата. Които и да са те. Представени като задкулисни играчи и определящи шефовете на служби у нас.

7. Европейски лидери. Представени като хора, които са готови да нарушават правилата. Не заради какво да е. Заради Кирил и Асен. Това даже Стивън Кинг не може да си го измисли.

8. Националният съвет на Продължаваме Промяната. Поставени в ролята на зрители и слушатели на един изключително бездарен самодеен театър, в който мечтите, подхранват илюзиите и вместо да ухае на светло бъдеще, вони на вкиснато.

9. Избирателите на ПП. Защото те изобщо не фигурират в този разговор. Нито какво искат те, нито за какво се борят. Те са просто хората, които са осигурили терен за шашми. Нищо повече. И тъжно, и срамно, но факт.

Няма повече място за толерантност и компромиси. Да, България е на кръстопът. Раздирана от хибридни атаки и зловещи опити за промяна на геополитическия ни избор. Да, има крехко разбирателство за съдебна реформа и промени в Конституцията. Да, на ръба сме да изпаднем от бъдещето на Европа и света. Да, далновидното решение днес е да има редовно правителство. Но, стабилно редовно правителство. Стабилното редовно правителство изисква ясно отчитане на вота на хората - първата и втората политическа сила трябва да споделят отговорността на управлението. Политическите лидери нямат място в бъдещ кабинет. Дълголетието в политиката и в историята се осигурява със смели решения. Ала-балата е най-краткия път към презрението".



Още по темата: общо новини по темата: 936
21.06.2023 »
10.06.2023 »
10.06.2023 »
08.06.2023 »
07.06.2023 »
07.06.2023 »
предишна страница [ 1/156 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Матури 2024 г.
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: