Депутат: Къде ще ги строите новите лагери за бежанци?

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (13)
17:05 / 30.12.2023
1038
Национално предателство нарече решението на кабинета относно Шенген депутатът от ГЕРБ - СДС Делян Добрев. Той коментира във Фейсбук информацията, че правителството се е съгласило срещу въздушен Шенген да приемем 6000 авганистанци и сирийци.

Къде ще ги строите новите лагери? В София? В Пловдив, Варна, Бургас, пита Добрев в публикацията си. Според него това е "позорен край на така наречената сглобка." 

Ето цялата публикация:

"Според Епицентър, Денков се е съгласил да приемем 6000 афганистански бежанци. По-лошото е, че ако това е договорка по принцип, то връщането на огромен брой бежанци у нас ще продължи.

Ще трябва да се строят нови лагери. Къде? В хасковския регион са над 50% от местата за настаняване на бежанци. В моят район хората сме гостоприемни и състрадателни към бежанците, защото самите ние сме потомци на бежанци от Беломорска и Одринска Тракия. Повече обаче не можем да приемем при нас! Къде ще ги строите новите лагери? В София? В Пловдив, Варна, Бургас?

Нито мога да го разбера това, нито да го повярвам! Разбирам да получим пълноправно членство в Шенген, ама срещу "въздушен", без ангажимент за Шенген по суша ми се струва толкова лоша сделка, че си е чисто национално предателство, перфектен повод за оставка на цялото правителство и позорен край на така наречената "сглобка".

Виж коментарите (13)

Още по темата (530):
09.05.2024 Румен Радев: Отварянето на България към Шенген по въздух и море, колкото беше положително, толкова има и отрицателни аспекти
08.05.2024 Вече има 6 случая на изведени деца от страната без съгласието на другия
родител
19.04.2024 Еврокомисарят по вътрешни работи Илва Йохансон посети ГКПП "Аерогара София"
18.04.2024 Еврокомисар Йохансон: Напълно готови сте за Шенген, няма риск България и Румъния да бъдат залети от нелегални мигранти
18.04.2024 Марк Рюте: Неприемливо е България да не е член на Шенген и по суша
18.04.2024 Николай Рашков: Ако полетът ви бъде отменен - ще получите храна и вода, но много шофьори по границите имат ужасни битови условия и никой не се интересува!
Още новини от Национални новини:
Песен на Българското училище "Иван Вазов" в Париж се цели в рекор...
Кондева за частната детска болница: Спрямо мен не е упражняван ни...
Кандидатите от ГЕРБ-СДС в Кочериново: За нас е важно всяко едно н...
Енергийният министър: Няма да има съществено поскъпване на тока
НИМХ с най-актуалната прогноза за следващите дни
Проф. д-р Костадин Ангелов: Сухиндол има неразкрит туристически п...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).