Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Депутатът от ГЕРБ Стефан Дедев: Гласувайте за децата си!
Автор: Екип Varna24.bg 13:45 / 08.11.2016Коментари (1)1705
©
Стефан Дедев е трети мандат народен представител от ПП ГЕРБ от 16-ти многомандатен избирателен район Пловдив-град. Той е член на Парламентарната комисия за контрол над службите за сигурност, прилагането и използването на специалните разузнавателни средства и достъпа до данните по Закона за електронните съобщения, както и на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред. 

- Защо на първия тур на президентските избори пловдивчани дадоха преднина на червен кандидат, което не се е случвало в демократичната история на града?

- На първия тур голяма част от избирателите гласуваха по-скоро емоционално. Вотът беше разпилян от многото кандидати за президент. Резултатите показват, че в Пловдив има и над 800 гласа за Митьо Пищова. Чуха се много популистки и дори маркетингови послания.

- И какво следва?

- Мъдрите пловдивчани трябва да се мобилизират и да излязат да гласуват на балотажа за бъдещето си в европейското семейство, а не да избират друга ориентация, която ще ни върне 20 години назад и задкулисните кръгове на Пеевски, Доган. Гласувайки за Радев, отиваме в тази посока. Те нямат друг шанс, освен да направят проект като този с Орешарски. На втория тур пловдивчани трябва да направят един разумен избор, мъдър избор. Пловдивчани трябва да разберат, че ако се доверят на Румен Радев, ще вървим в коридора на БСП, на ДПС, от което следва диктатът на олигархични кръгове. Подобен избор ще ни изпрати в непредвидима нестабилност.

- Защо трябва да бъдат убеждавани пловдивчани, не виждат ли хубавите неща, които се случват?

- Хубавите неща се виждат. Те са възможни, както с усилията на местната власт, така и с помощта на държавата. При избор на Радев ни очакват всички негативни последици от управлението на тройната коалиция - ново безвремие. Пловдивчани трябва да подкрепят стабилността. Не става въпрос за Цецка Цачева или Румен Радев, а за стабилността на държавата.

- За тези резултати на ГЕРБ къде е проблемът - в кампанията, или в кандидата?

- Не, проблемът не е в кандидата. Познавайки госпожа Цачева, мога да кажа, че тя е един отличен професионалист . Тя е отличен юрист, законотворец, много е навътре с държавните дела - като знания, технология. Тя ще бъде един прекрасен президент.
Популистките послания също изиграха решаваща роля. До такива прибягваше и щабът на Румен Радев - заплати, пенсии, социални придобивки, сякаш гласуваме за премиер. Това трябва да бъде разобличено и да се покажат откровените лъжи в кампанията му. Избираме президент, който трябва да има ясна визия за външната политика на страната, да има роля в гарантиране сигурността на държавата. Социалната политика е приоритет на правителството. Хората се хванаха на пазарни, маркетингови послания, без да отчитат каква точно е ролята на президента.

- Какво трябва да стане ясно между двата тура?

- Първо, трябва да стане ясно, че посланията на генерал Радев са насочени към изпълнителната власт, а не към президентската институция. Хората лесно ще разберат това, ако слушат внимателно и загърбят емоциите си. И второ, кандидатите трябва ясно да кажат какви ще бъдат отношенията ни с Европейския съюз и НАТО. Защото това са страховете на повечето българи - да отидем в една друга орбита, за която не сме гласували. А ние сме гласували да бъдем в ЕС и НАТО и да сме част от семейството на проспериращите държави.

- Откъде очаквате подкрепа на втори тур?

- В Пловдив се обръщаме към всички пловдивчани, които могат да взимат разумни решения. И преди всичко към тези с дясноцентриско мислене. Няма да отхвърлим и левия избирател, който иска стабилност с избора на госпожа Цачева. Продължаваме кампанията след анализа, който сме изготвили. Знаем и силните, и слабите си страни.

- Не е ли проблем разединението на Реформаторския блок, откъдето очаквате подкрепа?

- Важното е, че голямата част от партиите в блока подкрепиха кандидата на ГЕРБ за втори тур.

- Вярвате, че е възможен обрат на втори тур?

- Вярвам в това, имаме възможностите да го направим. Другото ще означава нов кабинет от типа "Орешарски", чието управление не беше прието от западните ни съюзници, от ЕС. Последиците от този експеримент всички ги изпитахме на гърба си. Посланието е: "Пловдивчани, гласувайте разумно!Гласувайте за децата си".

- Очаквате ли висока избирателна активност и на втори тур?

- Иска ми се да е висока. Хората трябва да разберат, че залогът е много голям - ориентацията на България. Ако не им е безразлична съдбата на България и на Пловдив, трябва да поемат отговорност с гласа си. Да излязат и да подкрепят дясноцентриския кандидат за президент Цецка Цачева.




Още по темата: общо новини по темата: 233
29.07.2017 »
18.02.2017 »
25.01.2017 »
23.01.2017 »
19.01.2017 »
19.01.2017 »
предишна страница [ 1/39 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Няма пловдивчанин, който да не гласува за децата си, господин Дедев! Вие случайно да знаете такъв?
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре (413) 14%
Добре, но можеше и по-добре (387) 13%
Не се справи (568) 19%
Пълна трагедия (1595) 54%

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: