Деси Цонева стяга втора сватба

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:19 / 07.12.2019
3061
Репортерката на "На кафе" Деси Цонева стяга втора сватба с бащата на дъщеря си Явор Стефанов.

Двамата ще се венчаят в църква и ще направят пищно тържество следващата година като се заричат то да бъде паметно. Бъдещата булка ще си избере провокативна рокля, а самото тържество най-вероятно ще е в София. Деси и Явор сключиха брак на 7 юли, на който присъстваха само кумовете им - шеф Манчев и най-добрата приятелка на булката Марго, майка й и синът на Деси Янчо. 

Кумовете и догодина ще са същите, а шафери ще бъдат малкият Янчо и двете пораснали дъщери на Стефанов от предишния му брак. Разбира се, на партито ще присъства и малката им дъщеричка Бианка-Димана, която се роди на 17 октомври. По традиция, Деси събра приятелки на погача на малката. 

"Дъщеря ми е тиха, кротка и мила! Бяла и добра! Носи името си достойно - Бианка. Иначе не спи много през нощта. Но това са подробности", разкри Деси пред "Галерия". За нейно съжаление, тя не я кърми, тъй като получила проблем със задръжка на млякото и нямало как да продължи. Затова пък кърмила сина си 4 месеца. Този път нямала този късмет. 

Тя се върна още на петия ден след раждането в "На кафе". За нея е важно детето от малко да знае и да свикне, че мама и тати си имат тяхното време и няма как да са нон стоп с децата. А и Деси не би се лишила от работата си. Не желае да става безлична и рутинна майка и съпруга. 

В грижите за Бианка й помага същата детегледачка, която някога е дундуркала и малкия Янчо. Таткото Явор също много помага и Деси няма никакви забележки към него. Тя разбрала, че е бременна на Световната купа в Банско. По-скоро любимият й разбира първи, тъй като спира да й се излиза вечер и да й се пие алкохол. 

Никога не е мислела, че ще има момиче, но сега обожава малката Бианка. Явор й поиска ръката във Флоренция с красив годежен пръстен. "Запознахме се съвсем случайно, на почивка. Беше любов от пръв поглед", разкрива Цонева.

Виж коментарите (0)

Още по темата (1312):
18.06.2021 Нешка Робева: Направих грешка, въпреки че Ванга ми я предсказа
21.05.2021 Световноизвестен актьор пусна кадър от Пловдив във фейсбук, помоли за
услуга
21.02.2021 Любимка на хиляди българи иска ваксина
28.01.2021 Васко Кеца си издейства пенсия от 500 лева
23.12.2020 Синът на Емил Димитров: Татко не беше гей, а бисексуален!
13.10.2020 Изненадващ заместник на Георги Любенов след положителния тест за COVID-19
Още новини от Национални новини:
Белла Дамянова, НМД: С последователност и приемственост държавата...
Делян Добрев разкри какво се е случвало на срещите между него, Ас...
Делян Добрев: Не знам какво значи "фишек на ДАНС" - хората твърдя...
Ексклузивно: Парламентът вкарва извънредна точка в програмата си ...
Бебе на три месеца се зарази с коклюш в Търновско
Затворът край Дупница, в който няма да има решетки, ще приеме пър...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).