Дете пострада в детска градина, нападнато от свой връстник

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
08:50 / 14.11.2018
1437
Отново агресия сред деца, този път в столична градина. Инцидентът се размина на косъм от трагедия. Оказа се, че случаят не е изолиран.

Юлия Ваклинова получава телефонно обаждане от медицинската сестра на детската градина. 3-годишният й син е издран от друго дете.

"Взех такси и веднага го прибрах. Заварих го кървящ. Почти го уцелиха в очите. Той щеше да е дете инвалид за малко! Просто без око!", разказва Юлия.

Преди няколко дни същото момче е издрало лицето и на Тервел. А преди това и на други деца.

Родители подозират, че проблемите започнали, заради текучеството на кадри през последните месеци. Директорката твърди, че при децата има по двама възрастни, включително и вчера.

Двама души е имало категорично - учител и помощник възпитател. Децата не са останали без надзор. Когато се е случило, учителят и помощник възпитателят са възпитавали децата. Ръководството е уведомено за 3 случая на агресия от същото момче. Назначен е психолог.

През следващите дни в детската градина ще монтират видео наблюдение. А Юлия се надява подобни инциденти да не се отразят на желанието на сина й да посещава градина.

Източник: бТВ

Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
"Сиела Норма" ще осигурява машинния вот на изборите на 9 юни
Синът на известен наш бизнесмен: Без да се замислих, приех покана...
Главчев: Финансирането за държавната детска болница е осигурено
Габриела Пеева, обвинена за убийството на мъжа си: Не съм извърши...
Внимание! Започват вечерни акции по време на великденските празни...
Мая Манолова: С Ваня Григорова сме в равнопоставено партньорство


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).