Днес слънцето ще се покаже и ще донесе високи градуси

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
10:02 / 02.03.2015
497
Днес времето ще остане сравнително топло за началото на март. Облачността ще е променлива, често значителна, но без валежи. В сутрешните часове в низините ще има мъгли, но още преди обяд ще се разсеят. Вятърът ще е слаб западен, в Източна България до умерен от югозапад.

Максимални температури между 11° и 16°, в София около 12°. През нощта с преминаващ от запад на изток атмосферен фронт ще има краткотрайни превалявания.

Атмосферното налягане през деня ще се понижава и ще е по-ниско от средното за март. През нощта ще започне да се повишава.

И в планините ще е с променлива, по-често значителна облачност, като по билата и върховете ще има и мъгли. Превалявания от запад на изток ще започнат едва вечерта. Вятърът ще е предимно умерен от запад, с тенденция на усилване към края на деня, а през нощта вече от северозапад. Дневна температура на 1200 метра около 6°, на 2000 метра около 0°.

Облачността по Черноморието по-често ще е значителна, но ще остане без валежи. Ще духа до умерен вятър от юг-югозапад. Максимални температури между 11° и 14°. Вълнението ще е 2-3 бала, температурата на морската вода е 6°.


Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Йотова с първи коментар за промените в хазарта
Кой ще получи четворна и двойна надница по празниците?
Хиляди полякини атакуват това лято нашето море
Какво се случва с продажбата на "Лукойл" и може ли рафинерията да...
Експерт: Таванът на надценка на даден продукт е лошо решение, ням...
КТ "Подкрепа": Бедността у нас вече се превръща в хронично заболя...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).