До 30 септември се ограничава движението между 35-ти и 36-ти км на АМ "Хемус" в посока Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:49 / 12.09.2022
871
До 30 септември се ограничава движението между 35-ти и 36-ти км на АМ "Хемус“ в посока Варна за ремонт на виадукта при км 35+760, съобщиха от пресцентъра на Агенция "Пътна инфраструктура".

Досега беше затворено платното за София и трафикът преминаваше двупосочно в платното за Варна. Сега ремонтните дейности продължават в платното за Варна, а моторните превозни средства ще преминават двупосочно в обновеното платно за столицата. Ще има по една лента за движение в посока Варна и за София. Необходимо е шофьорите да карат с повишено внимание, да спазват стриктно поставената пътна сигнализация и ограничението на скоростта – до 50 км/ч.

На виадукта при км 35+760 се работи по антикорозионната защита на стоманената конструкция, изграждане на колекторна система, нова асфалтова настилка и маркировка и др.

Агенция "Пътна инфраструктура“ се извинява на шофьорите за причиненото неудобство при пътуването, но ремонтните работи са наложителни, за да се осигури безопасното преминаване по автомагистралата.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Пеевски: Служебното правителство незабавно да отмени решението си...
"Ние, потребителите": Скандална нелоялна практика на туроператор
Росен Желязков: Влизаме в тези избори с ясното съзнание, че тази ...
Вицепрезидентът: Нуждаем се от сила и обединение, за да започнем ...
Дете е със сериозни изгаряния след взрив на газова бутилка
Мариана Кукушева: Нулевата ставка на хляба е най-големият Великде...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).