Добри новини за зверски пребития от роми Георги

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
13:04 / 20.07.2017
1378
Пребитият Георги Кадиев от Смолян вече е изписан от болницата в Пловдив. "Състоянието му е значително по-добро, възстановява се и го изписват от болницата в Пловдив ", съобщи братът на пострадалия 27-годишен мъж, информира bTV. По време на престоя си в лечебното заведение Георги претърпя операция на главата, която бе животоспасяваща и чрез нея лекарите премахнаха образувал се хематом. 

В бъдеще предстоят още две хирургически интервенции, като те ще бъдат за справяне с проблемите на челюстта и на едното ухо. Георги беше пребит с дървени пръти от двама мъже на 21 и 23 г. от ромски произход на 6 юли в смолянския квартал "Устово". Повод за сбиването станала сцена, при която мъжете от Хасковско се опитали да спънат момиче от квартала. 

Георги защитил девойката и нанесъл няколко юмручни удара на мъжете. Двамата се върнали по-късно с тояги. Побойниците бяха задържани и срещу тях е образувано бързо производство. В момента са под домашен арест. Нападателите са в Смолян за обучение в един от заводите в града. Срещу двамата е повдигнато обвинение за хулиганство с особена дързост и нанасяне на средна телесна повреда. Заради този побой в Смолян имаше протести.

Виж коментарите (0)

Още по темата (1):
13.07.2017 "Браво" на съда! Пусна вкъщи циганите, счупили с колове черепа на млад смолянчанин
Още новини от Национални новини:
Джип предизвика катастрофа в Казанлък, има пострадали
Калин Стоянов: Зарадвахме отново децата от Националната благотвор...
Управителят на НЗОК Момчил Мавров ще съди Лена Бориславова
Бивш енергиен министър за "Боташ": Обвинявам депутатите в лъжа, м...
Проф. Чорбанов: Ваксината срещу коклюш, която се поставяше до 201...
Устойчив туристически сезон по Северното Черноморие очаква служеб...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).