Друсан и пиян с БМВ помля патрулка

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
09:17 / 01.05.2019
1211
28-годишен мъж е задържан за шофиране след употреба на алкохол и наркотици и за неподчинение на полицейски органи, съобщиха от пресцентъра на МВР.

В понеделник около 21.30 часа на улица в Стара Загора бил засечен лек автомобил "BMW". На кръстовището с бул. "Крайречен" полицейски екип подал сигнал за спиране, но водачът не се подчинил и продължил движението. Малко по-късно, на кръстовището на улиците "Хр. Морфова" и "Д. Подвързачев", водачът не спазил указанията на пътен знак "Б1" и предизвикал пътен инцидент с патрулен автомобил, при който са нанесени материални щети и по двете коли.

Установена е самоличността на шофьора – 28-годишен, а при направените тестове за употреба на алкохол и наркотични вещества, техническите средства отчели концентрация на алкохол над допустимото в издишания въздух и положителен резултат за канабис. Мъжът е бил и неправоспособен. По случая е образувано досъдебно производство.

Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
Управител на хотел на първа линия в Слънчев бряг: Нямахме избор, ...
Експерт: Харчим повече. Морето много интензивно почна да работи
Очаква ни слънчева неделя 
Цветница е!
Масови проверки на КЗП за ПОС терминали!
Изтече краен срок, свързан с ТЕЛК комисиите


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).