Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Дядо Николай похвали Борисов на Кръстова гора: Много хора ще се молят за вас!
Автор: Екип Varna24.bg 14:17 / 14.09.2021Коментари (0)1740
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов посети Кръстова гора навръх Кръстовден. "Благодарение на г-н Бойко Борисов, преди 14 години, ние получихме частица от кръста Господен. Лично министър-председателят донесе тази велика светиня, която беше донесена тук и надлъж и нашир пази нашето отечество и благочестивия наш народ", каза митрополит Николай, който води празничната служба в църквата.

"Чакаме вече трети избори Бойко Рашков да каже какво сме подслушвали. Превърнаха парламента в място за лични вендети. Чудовищна контрабанда на всичко в момента върви. Месеци на хаос, безвремие и нищо. Искам едно нещо да се покаже, което е свършено от това правителство - аз не го виждам. Цените вървят отгоре. За разлика от всички останали ние показваме направеното", коментира Борисов. 

"Изборите са предрешени. Не машинното лъже, а след това стават лъжите. 99.2% от гласовете на изборите преброиха за ден, а 0.8% за три дни, добави той. Голямата съдебна реформа е да дадат на техния приятел Янаки Стоилов Бюрото за защита. И да излъжат пенсионерите за 3 месеца. Да сме здрави, пък все ще се преборим някак", заключи бившият премиер.

"От името на Божия народ на Пловдивската епархия сърдечно ви благодаря за добротворството, което направихте и за целия християнски народ и за този манастир, защото десетки хиляди идват да просят изцеление. Вие създавате удобства не само за тези, които идват да се молят, но и за тези, които живеят тук, защото като министър-председател отпуснахте средства, за да се създаде манастирски корпус. Много хора ще се молят за вас и ще ви помнят всякога“, каза митрополитът и пожела здраве на Борисов.

"В следващия бюджет ще искаме всичко да е ясно заложено, защото на празници всички идват“, каза Борисов.

Митрополит Николай отчете, че ремонтираният път е станал много добре, защото преди това е бил опасен. "Не можеше да се разминат две коли, камо ли два автобуса. Има време и другото ще направите“, допълни още митрополит Николай.

Борисов пък определи мястото, което се строи в момента, като "Българският Атон“. 

"Надявам се, като сте идвали тук, да сте видели новия път, удоволствие е да се движи човек. Мисля, че което поехме като ангажимент, сме го направили, разбрах, че са се спрели пътя за Мулдавския манастир, не знам какво им пречи манастирът“, заяви Борисов пред журналистите.

"Нека се възползваме от присъствието на владиката - да ни пожелае още веднъж да сме здрави", добави той и заключи, че някои хора ходят на храм-паметника "Александър Невски" само да се показват пред хората.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Реформи в БДЖ
България в еврозоната
Издирват 17-годишно момиче от Дупница
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: